Aveți nevoie de 250 ml de bere, 250 ml de apă minerală, 1ou, 250 grame brânză de vaci, făină cât cuprinde,1 plic zahăr vanilat.
Pui într-un castron berea, apa, oul, brânza de vaci și omogenizezi bine. Adaugi făina în ploaie și amesteci încontinuu până ce obții un aluat omogen, ca o smântână groasă.
Citeste si: Bomboloni. Rețeta gogoşilor pufoase din Italia. Secretul desertului care te va cuceri
Cu o lingură, pe care o uzi de fiecare dată, iei din aluat și dai drumul compoziției în tigaia cu ulei încins, formând astfel gogoșile.
Când sunt prăjite, le scoți pe un șervet care să absoarbă surplusul de grăsime. Pui gogoșile pe un platou și le pudrezi cu zahăr vanilat.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News