Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Trei mașini în care se aflau doar români, implicate într-un accident în lanț în drum spre Austria
WhatsApp
O familie numeroasă de români, aflată în trei autoturisme diferite, a fost implicată într-un accident grav pe o autostradă din Germania. Pagubele se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

Vacanța de vară a început în acest weekend în mai multe state federale. Acest lucru a dus la un trafic intens sâmbătă. Poliția a fost în acțiune permanentă. Mai multe accidente pe A3 în zona Passau s-au încheiat fără probleme.
Iată cum se produc ambuteiajele

Potrivit poliției, traficul greu începuse deja vineri după-amiază pe A3 pe sensul de mers spre sud. În special în noaptea de sâmbătă spre sâmbătă și sâmbătă dimineața, poliția rutieră din Passau a fost în acțiune permanentă.

Dimineața, trei accidente au avut loc în succesiune rapidă. În apropiere de Windorf, șoferul unei furgonete a trecut pe lângă un Audi în timp ce schimba banda de circulație și a atins partea dreaptă a acestuia. La scurt timp după aceea, a avut loc o coliziune între un camion și un Audi în zona de servicii Donautal-West, după ce șoferul camionului a trecut cu vederea mașina parcată atunci când a ieșit din parcare.

Trei mașini în care se aflau doar români, implicate într-un accident în lanț

 

În plus, în apropiere de Ruhstorf a avut loc o coliziune în spate în care au fost implicate în total patru vehicule. O familie numeroasă de români se deplasa cu trei vehicule în direcția Austria.

Din cauza condițiilor de trafic, mașina din față a fost nevoită să frâneze, lucru de care cele două mașini din spate nu și-au dat seama la timp și s-au tamponat una după alta. Un al patrulea șofer din Baden-Wuerttemberg nu a frânat și el și a fost lovit din spate.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în aceste accidente. Potrivit poliției, pagubele se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

De asemenea, poliția rutieră a fost ținută la distanță de mai multe vehicule avariate și de o aglomerație în zona de service Donautal din cauza numeroșilor "cumpărători de viniete".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel