Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Tânăr român, dispărut fără urmă după ce a coborât din cabina camionului său: Nimeni nu știe unde este Ștefan
WhatsApp
Un șofer român de camion, Ștefan Munteanu, în vârstă de 42 de ani, a dispărut fără urmă după ce a coborât din cabina camionului său, parcat lângă Paderborn, în Renania de Nord-Westfalia. Acesta a plecat, aparent speriat, după ce a primit un mesaj pe telefon, iar din 19 aprilie este de negăsit.

Poliția germană caută un șofer de camion care a fost văzut ultima dată în urmă cu aproximativ două săptămâni. În acel moment, potrivit înregistrărilor video, acesta a coborât din vehiculul său în incinta unei companii, și-a verificat telefonul mobil și a plecat în grabă. 

Șoferul a fost văzut ultima dată în Büren, la sud de Paderborn.

Misterul din jurul unui camionagiu din Germania care a dispărut fără urmă: românul Ștefan Munteanu, în vârstă de 42 de ani, nu a mai fost văzut de când a ieșit din cabina șoferului în timpul unui transport, pe 19 aprilie. Poliția nu știe ce să facă, iar familia sa este foarte îngrijorată pentru că nu știe locul unde se află, după cum relatează ziarul "Bild".

Germania. Tânăr român, dispărut fără urmă după ce a coborât din cabina camionului său

 

Ce l-a motivat să plece este complet neclar. Era speriat de ceva sau era pur și simplu confuz? Cert este că Ștefan și-a lăsat pașaportul și telefonul mobil în dubă și chiar cheia mașinii în contact.

La 19 aprilie, Ștefan a condus cu camionul său înmatriculat în Bulgaria până la sediul unei fabrici de mașini din Büren, lângă Paderborn, în Renania de Nord-Westfalia, unde trebuia să livreze o încărcătură. Pentru că alte camioane descărcau în fața lui, Ștefan a trebuit să aștepte.

O cameră de supraveghere îl arată pe acesta stând în curtea companiei cu puțin timp înainte de ora 14:00 și uitându-se la telefonul mobil. Apoi a părăsit incinta pe jos. Apoi, în jurul orei 15.10, un pilot care se pregătea să decoleze de pe un aerodrom de planorism aflat la doi kilometri distanță a fost nevoit să anuleze decolarea deoarece un bărbat traversa pista. Poliția se întreabă dacă este vorba de Munteanu.

Nimeni nu știe unde este Ștefan 

 

Între timp, angajații fabricii de mașini au anunțat la poliție dispariția șoferului. În zilele care au urmat, o sută de polițiști au cercetat o zonă de câțiva kilometri pătrați în apropiere, iar în căutare au fost folosiți și câini și un elicopter. Dar căutarea a fost inutilă, la fel ca și analiza telefonului mobil.

De asemenea, familia sa nu a fost în măsură să le ofere anchetatorilor niciun indiciu. "Nu există indicii de probleme psihologice sau gânduri suicidare. Familia este perplexă și îngrijorată", a declarat Bild, citându-l pe Michael Biermann (59 de ani), purtător de cuvânt al poliției din Paderborn. Cu toate acestea, nu există indicii de crimă.

Poliția caută acum indicii despre locul unde se află Munteanu. La momentul respectiv, acesta purta o geacă de piele neagră, un top deschis la culoare, blugi, o șapcă de baseball neagră și adidași de culoare închisă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel