Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Român TĂIAT găsit, întâmplător, într-un apartament: 4 persoane audiate, nimeni nu știe ce s-a întâmplat
WhatsApp
Scene de coșmar în Gevelsberg, Germania Un român de 40 de ani este în stare gravă, după ce a fost tăiat cu un cuțit pentru pâine într-un apartament. Românul a fost salvat de pompieri cu ajutorul unei scări rulante. 4 suspecți, reținuți. 
Foto ILUSTRATIV

Sâmbătă seara târziu, un român de 40 de ani a fost victima unui atac brutal. Doar norocul a făcut ca acesta să fie găsit de polițiști, într-o baltă de sânge, în stare grav după o tăietură profundă. Românul se află acum în secția de terapie intensivă. Patru suspecți au fost încătușați în acea seară, dar eliberați ulterior.

Vecinii cheamă poliția după ce au auzit zgomote suspecte într-un bloc apartamente de pe Hagener Strasse din Gevelsberg la ora 22:09. „A fost o alarmă cu privire la tulburarea liniștii publice. Vecinii au auzit zgomote și gălăgie din apartament”, a spus poliția din district. Nimic sălbatic, nimic neobișnuit pentru o sâmbătă seară. Când ofițerii sună la soneria vechii clădiri din colțul Brüderstraße, ușa li se deschide fără probleme și  pot intra în apartamentul de la etajul patru fără nicio rezistență.

Românul, într-o baltă de sânge, cu o tăietură gravă

 

Ceea ce descoperă apoi îi determină pe polițiști să acționeze mai rapid și mai eficient: un bărbat care sângerează grav și evident că este grav rănit stă întins pe podea în apartament cu o tăietură profundă în zona pelviană. „Colegii i-au alertat imediat pe lucrătorii de salvare”, a spus poliția din district.

Conform informațiilor inițiale ale poliției locale, românul în vârstă de 40 de ani „a suferit violențe severe în zona superioară a corpului”. După ce medicul de urgență l-a îngrijit inițial în apartament și cel puțin o dată a stabilit că nu există un pericol acut pentru viața sa, pompierii din Gevelsberg l-au scos pe bărbat din apartamentul de de  la ultimul etaj folosind platanul rotativ.  Românul, grav rănit, a ajuns la spital cu  ambulanța, unde este încă tratat în secția de terapie intensivă.

4 suspecți reținuți: Nimeni nu știe ce s-a întâmplat

 

În paralel cu măsurile medicale, polițiștii au încătușat celelalte patru persoane care se aflau în apartamentul Gevelsberg și i-au condus. Se pare că erau într-o stare extrem de avansată de ebrietate. Nu s-a clarificat încă dacă femeia și cei trei bărbați ar fi utilizat și alte substanțe intoxicante, pe lângă un nivel ridicat de alcool. 

Poliția criminală investighează, de asemenea, ce s-a întâmplat exact în apartament și cum a ajuns românul de 40 de ani să sufere tăietura gravă și din ce motiv. În cursul zilei de luni sunt așteptate rezultate suplimentare ale activității de anchetă a autorității de poliție raionale.

Deși cei patru au fost eliberați duminică, după interogatoriu, ancheta este încă în plină desfășurare, dar pe baza constatărilor inițiale, pare a fi o răzbunare amoroasă. „Se pare că arma folosită ar fi un cuțit de pâine care se afla în apartament", a spus poliția. Oricare dintre cei patru suspecți l-ar fi putut rănit grav pe românul de 40 de ani, urmând să răspundă, după stabilirea vinovăției, de  vătămări corporale grave. Deoarece a fost o tăietură și nu o lovitură înjunghiată, procurorul responsabil din Hagen a decis să nu investigheze cazul ca fiind o tentativp de omucidere, potrivit WP.de.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel