Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Român, grav rănit de un tren în tunelul S-Bahn din Munchen: A fost nevoie să fie resuscitat
WhatsApp
În timpul nopții trecute, un bărbat, de origine română, a fost grav rănit de un tren în tunelul S-Bahn din Munchen. Mecanicul trenului și mai mulți trecători i-au acordat primul ajutor și au chemat serviciile de urgență, care l-au resuscitat. 

Un român în vârstă de 63 de ani a fost grav rănit de un tren în tunelul S-Bahn din Munchen, noaptea trecută. Nu este clar de ce se afla românul acolo. La scurt timp după miezul nopții, șoferul unui tren suburban de pe linia 1 a plecat din Marienplatz în direcția Stachus. În tunel, conducătorul de 38 de ani a observat apoi o persoană care stătea pe peretele tunelului. Șoferul S-Bahn a inițiat imediat frânarea de urgență.

Român, grav rănit de un tren în tunelul S-Bahn din Munchen: A fost nevoie să fie resuscitat

 

După ce trenul s-a oprit și calea ferată a fost închisă, a căutat persoana și a descoperit un bărbat grav rănit în tunelul de la capătul trenului. Potrivit poliției, românul în vârstă de 63 de ani era conștient în acel moment.

Pasagerii au deschis ușile din interior prin declanșare de urgență și l-au ajutat pe șofer să îl salveze pe bărbatul rănit în compartiment. Șoferul a condus apoi până la Stachus, unde bărbatul de 63 de ani a fost preluat de serviciile de urgență.

Între timp, serviciile de urgență au fost nevoite să îl resusciteze pe bărbatul rănit grav și l-au dus la spital. Potrivit poliției, viața bărbatului nu mai este în pericol după ce a primit îngrijiri medicale intensive.

De ce se afla românul în tunel, dacă era în stare de ebrietate și dacă vizitase Oktoberfest, toate aceste întrebări fac obiectul unor investigații suplimentare pentru interferență periculoasă cu traficul feroviar.

Potrivit poliției federale, incidentul a provocat întârzieri considerabile în traficul de plecare de la Oktoberfest.

Vezi și:

Român care venea cu trenul din Germania, trimis direct la închisoare de cum a intrat în Italia: Va sta aproape nouă ani

 

Un fugar român a fost arestat de poliție în Pasul Brenner, într-un tren EuroCity cu care venea din Munchen. El riscă 8 ani și 8 luni de închisoare pentru tâlhărie și tentativă de omor

Polițiștii de la postul de poliție Brenner au depistat un cetățean român în trenul EuroCity care venea dinspre Munchen, care, la vederea polițiștilor, a încercat să coboare din tren.

În urma investigațiilor ulterioare, bărbatul s-a dovedit a fi căutat pentru că avea un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat 8 ani și 8 luni pentru tâlhărie și tentativă de omor.

Prin urmare, bărbatul a fost arestat și dus la închisoarea din Bolzano. Arestarea a avut loc ca urmare a intensificării controalelor din ultimele zile, care au vizat în special vehiculele și trenurile care intră în Italia.

În total, au fost verificate zeci de vehicule, numeroase trenuri și 126 de persoane. Printre aceștia din urmă, 40 de cetățeni străini care urmau să intre în Italia au fost însoțiți la birou pentru a li se verifica cerințele, care s-au dovedit a fi negative, astfel că au fost trimiși înapoi în Austria.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel