Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Locuitorii unui oraș, buni de plată pentru că nu le mai place berea: Au de plătit amenzi de sute de mii de euro
WhatsApp
Locuitorii unui oraș din Germania au de plătit amenzi usturătoare pentru că beau prea puțină bere. O fabrică din landul Hessa cere 260.000 de euro daune în baza unui contract vechi de câteva decenii încheiat cu administrația publică.

Vellmar se află într-o dispută legală cu Grupul Radeberger din cauza vânzărilor reduse de bere. Prducătorul de bere cere daune de până la 260.000 de euro.

Anii '70 și '80 au fost vremuri de aur în multe privințe, inclusiv pentru fabricile de bere. La acea vreme, contractele cu producătorii de bere erau  frecvente, fabricile de bere se ocupau de echiparea clădirile comunale cu ghișee și sisteme de distribuție, în timp ce municipalitățile se obligau să cumpere o anumite cantitate de bere.

Exemplul orașului Vellmar a arătat prea clar că vremurile s-au schimbat. Municipalitatea se află într-o dispută legală cu Grupul Radeberger. S-a ajuns la o primă soluție în instanță. Pe baza compensației forfetare, a existat o cerere de 60.640 euro. Întrucât acest lucru nu a fost plătit de către oraș, în cele din urmă s-au întâlnit în ianuarie în instanță. Acolo au convenit asupra unui acord pentru 42.000 de euro, potrivit hna.de.

 Locuitorii unui oraș din Germania, buni de plată pentru că nu le mai place berea

 

În mod specific, se referă la contracte vechi cu volume fixe de vânzări pentru livrări de bere către Ratsschänke, casele orașului Vellmar-West și Obervellmar, sala multifuncțională Frommershausen și restaurantul cu piscină interioară. În trecut, pentru facilitățile municipale au fost încheiate diferite contracte de parteneriat de catering cu termeni și cantități de cumpărare diferite. 

Dar în anul de grație 2021, oamenii nu mai pot respecta contractul. fie pentru că  nu mai beau deloc alcool, fie pentru că preferă vinul berii.  Situația e clară. În această loc

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel