Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
George Simion: „Venim cu o variantă de prim-ministru!”
WhatsApp
Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) George Simion a declarat, duminică seară, că a avut diverse discuții și negocieri, „și cu așa-zisă stânga și cu așa-zisă dreapta”, iar acum, „Alianța pentru Unirea Românilor” trebuie să propună și o variantă de prim-ministru.
Sursa foto: captură Antena 3

Propunerea AUR pentru această funcție este Călin Georgescu. Acesta a fost în perioada 1997-2013 director executiv al Centrului Național pentru Dezvoltare Durabilă. În 2013 a devenit președinte al Centrului European de Cercetare al Clubului de la Roma. Călin Georgescu a mai fost secretar general în Ministerul Mediului și director al Direcției Organizațîi Economice Internaționale în Ministerul Afacerilor Externe.

„Am avut discuții, negocieri și cu așa-zisă stânga și cu așa-zisă dreapta. Cu siguranță, le-am încurcat socotelile prin intrarea AUR în Parlament. Se pare că nu pot formă nici unii, nici alții vreo coaliție de guvernare. Suntem bucuroși, pentru că nici unii, nici alții, nu ne propun niște nume care să ne convingă, așa că, va trebui mult și bine, să discutăm fiecare articol, fiecare punct, fiecare numire. O să întreb mâine.

Venim cu o varianta de prim-ministru, chiar dacă pare că nu are sens, că au stabilit pe bilețele. Ludovic Orban a scris pe un bilețel, Klaus Iohanns a scris pe un bilețel. Nu știu de ce ne mai convoacă pe noi la consultări. Parcă ei se consultă acolo între ei și noi nu am există. Ei hotorasc bătaia pe ciolan.

Am fost contactați și de domnii de la PNL, și de domnii de la PSD, pentru că întâi trebuie să își treacă Camera Deputaților și Senatul, înainte să își numească Guvernul lor, dar nu mai au Parlamentul lor, cum voiau. Ei se gândeau, trece PMP-ul, gata, avem majoritatea asigurată, totul e în regulă, cu Băsescu suntem tovarăși vechi de guvernare, că a fost PMP-ul la guvernare, da? În momentul asta, vor avea o nuca tare. Am discutat, pentru că e normal să discuți cu toți," a declarat George Simion, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel