Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
George Simion reacționează după ce Șoșoacă a fost dată afară din AUR: „Va rămâne senator, independent. Nu vă luptați român cu român”
WhatsApp
La o zi după excluderea senatoarei Diana Șoșoacă din partid, copreședintele AUR George Simion reacționează public. Într-o filmare postată pe o rețea de socializare, liderul AUR anunță susținerea pentru aceasta, în ciuda despărțirii.
george_simion_diana_sosoaca

„Unirea face puterea! Nu voi ceda niciun metru în lupta împotriva sistemului care dă în noi din toate pozițiile. Și Diana Șosoacă va rămâne senator, independent. Lupta abia acum începe, nu vă luptați român cu român!”, a spus George Simion.

„Un caz aparte este cel al Dianei Șoșoacă. Eu i-am propus Dianei să candideze pe listele AUR la Iași și veniseră mulți să-i bage intrigi, să-i șoptească în ureche că nu o vom lăsa să-și ia mandatul în primire și că îi vom pune piedici. Nu a fost cazul, Diana este în Parlamentul României, chiar dacă nu s-a înțeles cu unii sau cu alții dintre colegi.

citeste si: Copreşedinte AUR explică de ce a fost dată afară Șoșoacă: "S-a umplut paharul! S-a luat inclusiv de colegii din Parlament"

Va fi în continuare senator al României, independent și așa cum am susținut-o în aceste luni, pentru că au venit mulți ca să mă influențeze ca să lovească în ea, pe inițiativele corecte și în lupta cu grupuriile mafiote o să o susțin”, afirmă George Simion, într-un video postat pe Facebook. Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă miercuri din AUR la propunerea liderilor Claudiu Târziu și Sorin Lavric. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel