Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fum într-un avion Paris - București, plin cu pasageri. Piloții au declarat urgență 
WhatsApp
A fost panică într-un avion care a decolat de la Paris cu destinația București. 

Piloții au declarat stare de urgență după ce au semnalat fum în cabină. Aceștia au fost autorizați să aterizeze la Budapesta, însă pasagerii nu au fost informați despre situație. 

"Pentru cei care asteapta in seara asta cursa Air France de la Paris: mai aveti de stat. Cursa AF1088, Paris - Otopeni a declarat urgenta - cod 7700 pe transponder in urma cu 30 de minute. Avionul era in zona Budapesta in acel moment, la altiudinea de croaziera. A coborat si a aterizat pe Budapesta, dupa vreo 20-30 de minute de la declararea urgentei.

In nicio clipa - pana la aterizare - pasagerii n-au fost informati ca ar fi vreo problema sau ca avionul nu ajunge la Bucuresti. Asa o fi procedura la AF, sa nu fie panica? Ma rog. Cert e ca avionul e pe pista la Budapesta si e verificat acum. 

Pilotii le-au spus pana la urma pasagerilor unde sunt si ca au avut o problema tehnica nespecificata. Late edit: fum in cockpit. Acum sunt pompieri inauntru si verifica...Late, late edit: avionul ramane pe Budapesta, pasagerii sunt debarcati. Inca un edit: deocamdata inca nu, toata lumea e in avion si sta de vorba cu pilotii. Pe relaxare. Dar pana la urma i-au dat pe toti jos fara vreo solutie de hotel.

Si mai late edit: nu, eu nu sunt la bord. Am aflat toate lucrurile astea de la distanta, de pe platformele care monitorizeaza zborul. Sigur, asteptam pe cineva la Bucuresti, de aceea m-am uitat..." a scris Lucian Mîndruță pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel