Frittata. Rețeta omletei italiene, ideală micul dejun. Ingrediente
10 ouă
sare
pătrunjel și mărar proaspăt
ulei de floarea-soarelui
50 g unt
200 g mozzarella
10 cozi de ceapă verde
200 ml sana
2 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
1 zucchinipiper
2 ceapă.
Taie ceapa și un ardei gras roșu mărunt. Al doilea ardei taie-l fâșii, iar pe cel galben, cubulețe. Încinge untul într-o tigaie și călește legumele tăiate împreună cu un praf de sare. Taie cubulețe dovlecelul (zucchini), julien cozile de ceapă verde și mărunțește pătrunjelul și mărarul.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Frittata. Rețeta omletei italiene, ideală micul dejun, s-ar putea să îți placă și rețeta Ciorbă ardelenească de urzici. Rețeta și ingredientul secret, care își va aduce aminte de aromele copilăriei
Frittata. Rețeta omletei italiene, ideală micul dejun. Sparge ouăle într-un castron încăpător, adaugă sare și piper și bate-le bine cu furculița. Adaugă sana, legumele călite, verdețurile și dovlecelul.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Frittata. Rețeta omletei italiene, ideală micul dejun, s-ar putea să îți placă și rețeta Omletă de cartofi, rețeta uimitoare fără ouă care te va cuceri
Frittata. Rețeta omletei italiene, ideală micul dejun. Unge cu puțin ulei o tavă, toarnă compoziția și pune deasupra bucățile de mozzarella proaspătă. Dă la cuptorul încins pentru 25 de minute. Decorează farfuriile cu frunze de salată și cubulețe de ardei, stropește cu un strop de ulei, sare și piper după gust și pune deasupra felii generoase de frittata caldă.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News