Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Bebeluș român, răpit de tată. Bărbatul și-a strigat durerea pe facebook: "Mi-au smuls sufletul și mi-au despărțit de îngerul meu”
WhatsApp
Un bebeluș de șase săptămâni ar fi fost răpit de tatăl său în noaptea de sâmbătă, 9 octombrie, în Val-de-Marne. Suspectul a fost arestat câteva ore mai târziu la La Verrière (Yvelines). El a fost arestat sub supiciunea de răpire.

Poliția a intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost semnalată o răpire în Val-de-Marne.  Un bărbat, de 30 de ani, de origine română, a fost arestat în noaptea la La Verrière  Yvelines).

După cum a raportat Le Parisien, românul este suspect că și-a răpit bebelușul de șase săptămâni în Val-de-Marne. Mama bebelușului a fost cea care a alertat poliția. Ea le-a explicat că tatăl copilului l-ar fi răpit și că el ar putea fugi cu el în România.

 

Bebeluș român, răpit în Franța

 

Imediat, poliția a dat alerta în toată regiunea Parisului. Mașina suspectului a fost văzută în dimineața zilei de 10 octombrie, în jurul orei 3:00, într-o benzinărie de pe Nationale 10. Ulterior, automobilul suspectului s-a îndreptat spre Paris. După ce au solicitat întăriri, agenții de poliție au reușit să oprească vehiculul. 

Tatăl copilului a fost arestat în Trappes, fiind acuzat de „răpire” și „sechestrare”. „Copilul a fost găsit în stare bună de sănătate în mașină”, a declarat o sursă din poliție. Micuțul a fost dus apoi la spitalul André Mignot du Chesnay, de unde a fost preluat de mamă.

Pe rețelele de socializare, bărbatul postase fotografia fiului său, Aaron. După nașterea copilul, cei doi părinți nu s-au mai înțeles. „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, dar acești oameni mi-au smuls sufletul și mi-au despărțit de îngerul meu. Nu m-au lăsat să-i văd aripile, nu pot trăi așa”, a scris românul, la scurt timp după ce și-a răpit copilul.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link -> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel