Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franţa. Marsilia înregistrează şapte infectări cu noul tip de coronavirus. Primarul: "În acest moment, fiecare minut contează"
WhatsApp
Șapte persoane din orașul francez Marsilia au fost testate pozitiv pentru noua variantă, mai infecțioasă, a COVID-19, descoperită pentru prima dată în Marea Britanie, au anunțat duminică autoritățile locale, citate de Reuters.
ambulanta_franta_covid

Primarul Benoit Payan a declarat că peroanele în cauză se numără printre 23 care au fost identificate ca fiind în contact cu noua variantă de coronavirus, precum și alte 30 de persoane dintr-o clădire rezidențială pentru care se așteaptă rezultatele testelor.

„În acest moment, fiecare minut contează în ceea ce privește prevenirea răspândirii acestei variante”, a declarat Payan reporterilor la o conferință de presă.

Ca răspuns la descoperirea noii variante din Marsilia, orașul a impus noi restricții de circulație, de la ora 18:00 până la 6:00 dimineața.

La Paris, restricțiile de circulație rămân de la ora 20.00 până la 6 dimineața, deși guvernul a declarat că nu exclude măsuri mai stricte dacă situația COVID se va agrava în Franța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel