Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fotografie ŞOCANTĂ din ultimele clipe ale celor doi muncitori din Oneşti: "Caracal II. Au aşteptat să intervină poliţia"
WhatsApp
O fotografie cutremurătoare cu cei doi muncitori ucişi de Gheorghe Moroşan, în apartamentul groazei din Oneşti, a fost distribuită public. În imagine se vede cum cei doi bărbaţi aşteaptă cu capetele plecate să intervină autorităţile să îi salveze.
sursa foto: Cristi Popovici / Facebook

"Sunt la Onești de azi noapte și în urmă cu puțin timp am obținut această fotografie. Sunt cei doi muncitori, cu câteva minute înainte ca un descreierat să-i înjunghie.

Stau cu capetele plecate, după aproape 5 ore de speranțe ca politia va întra odată peste criminal și ii va scoate în viata.

Se gândeau probabil la familie, la soarta cruda care i-a adus în postura de ostatici ai unui nebun, dar mai ales se gândeau ca trebuie sa se termine odată și odată filmul ăsta de groază în care joacă fără să vrea.

Citeşte şi: Crimă Oneşti. Victimele erau acolo să verifice instalaţia electrică

Și speră.. Speră ca mascații sa intre pe ușă, pe geam, prin perete, pe oriunde. Speră să plece acasă cu o poveste de spus nepoților.

Și speră... Degeaba. Ca la Caracal, polițiștii nu au știut ce sa facă. Au așteptat în zadar ca ucigașul sa se plictisească și sa coboare singur. Că n-are cum să-i omoare, ca pare pașnic. Ca stați liniștiți! Coboară el.

Jos, aștepta și fratele unuia din ei. Stătea lângă mascați la câteva scări distanța. Și și-a auzit fratele urlând de durere. Ucigașul, într-un acces de furie, i-a omorât pe amândoi. Strigatul de durere a declanșat și intervenția mascatilor. Prea târziu.

Caracal II. Au stat și au așteptat ordin sa intervină, pana când victimele au murit. Domnilor polițiști, oricare ați fi, uitați-vă bine la aceasta fotografie și pe viitor nu mai lăsați victimele sa spere degeaba", a transmis jurnalistul Cristi Popovici, cel care a şi distribuit fotografia.

sursa foto: Cristi Popovici / Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel