Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fostul șef al PSD Cluj îl ATACĂ pe noul președinte, în DIRECT: „Ne ÎNJURA pe mine și colegii mei”
WhatsApp
Deputatul Horia Nasra, proaspăt demis de la șefia PSD Cluj, a afirmat astăzi, în direct pe B1TV, că Liviu Alexa, noul președinte al organizației, a jignit Clujul, clujenii și, mai mult decât atât, a avut injurii chiar și la adresa social-democraților, deși derula contracte cu formațiunea pentru publicarea de articole favorabile.

„Este cât se poate de simplu. Acest domn nu a fost membru al PSD. În statutul PSD este stipulat clar că trebuie să ai o vechime de câteva luni pentru a deține o funcție politica, dar mai presus de acest lucru, dacă o să căutați un pic în arhiva presei locale, veți vedea niște declarații foarte colorate vizavi de comunitatea noastră, de Cluj și de clujeni.

Aici nu e vorba să-l am ca președinte, ca șef. Nu sunt de acord nici măcar să fie membru de partid, adică să fiu coleg cu el, darămite să-mi fie președinte de organizație. Un om, care jignește Clujul și clujenii, nu cred că poate reprezenta un partid politic", a declarat Horia Nasra, în emisiunea „Bună România" moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.

Când i s-a adus în vedere că Liviu Alexa a derulat o serie de contracte cu PSD pentru publicarea de articole favorabile, deci că avea o oarecare legătură cu formațiunea, deputatul a răspuns: „Știți ce este mai amuzant? Că, în toată perioada în care avea contracte cu PSD, dacă verficați un pic site-ul dumnealui, veți vedea câte articole cu injurii au fost scrise referitoare la subsemnatul și la alți colegi din partid. Erau înjurați colegi din organizația din Cluj".

„N-are legătură cu persoana mea, n-are legătură nici măcar cu funcția de președinte. Este vorba de un principiu. Nu poți să iei un om de pe stradă și să-l pui președinte la un partid fără să aibă o minimă vechime", a mai adăugat deputatul PSD Horia Nasra, printre altele.

Decizia premierului Viorica Dăncilă de a înlocui pe deputatul Horia Nasra de la șefia PSD Cluj cu Liviu Alexa, unul dintre jurnaliștii despre care Newsweek scria că primește bani de la PSD pentru diverse „prestații", a pornit un adevărat război intern în PSD, scria B1.RO, într-un material destul de amplu, în care prezenta cele două tabere și situația de moment.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel