Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fost primar, împușcat în cap: Emanuel Dănilă demisionase în urmă cu o lună
WhatsApp
Emanuel Dănilă, fostul primar al orașului Bocșa, județul Caraș-Severin, a fost găsit împușcat în cap cu o armă de vânătoare. Edilul a demisionat luna trecută, motivând motive personale. El fusese ales în septembrie 2020 din partea PNL.

Fostul edil s-a împușcat în cap, cel mai probabil cu o armă de vânătoare, în această dimineață. Poliția și Ambulanța au fost anunțate prin apel la 112, în jurul orei 9.00, de soția acestuia, cu privire la faptul că soțul ei a fost găsit împușcat în cap, la pensiunea sa. Echipajul de pe Ambulanță sosit la fața locului n-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ales primar al orașului Bocșa în 27 septembrie 2020, Emanuel Dănilă și-a depus demisia în luna martie a acestui an. A invocat probleme personale. Colegii de partid vorbeau despre probleme serioase de sănătate.

„Manu s-a ridicat astăzi la Cer prin voința lui. Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar. Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos. Condoleanțe familiei îndurerate, alături de care noi, liberalii, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a transmis președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel