Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Folosește acest ingredient pentru a vă curăța geamurile și a le menține strălucitoare chiar și după ploaie: Un truc care ține praful și murdăria la distanță
WhatsApp
Deși nu le acordăm întotdeauna importanța pe care o merită, curățarea ferestrelor poate schimba întreaga panoramă a casei noastre: totul pare mai luminos și mai frumos. Cu toate acestea, nu este o sarcină pe care ne place să o facem o dată pe săptămână și cu atât mai puțin zilnic, chiar mai rău în acest anotimp al anului în care vântul și ploile nu dau niciun răgaz curățeniei. De aceea, astăzi, vom dezvălui un amestec puternic cu pastă de dinți pentru a vă curăța geamurile și a le menține strălucitoare în sezonul ploios.
Folosește acest ingredient pentru a vă curăța geamurile și a le menține strălucitoare chiar și după ploaie: Un truc care ține praful și murdăria la distanță

Îndepărtarea petelor de pe geamuri poate fi o adevărată bătaie de cap, deoarece acestea nu ies întotdeauna cu curățarea obișnuită și cu atât mai puțin dacă nu este o sarcină pe care o facem periodic și dau un aspect neglijat și murdar casei. În plus, praful și tartrul ar putea să nu permită suficientă lumină să pătrundă în încăperi așa cum ne-am dori.

Utilizările pastei de dinți este binecunoscută nu numai pentru sănătatea și igiena noastră orală, ci și pentru alte sarcini casnice, cum ar fi îndepărtarea petelor gălbui de pe pantofii de tenis sau eliminarea murdăriei. Dar acest truc este un incredibil respingător de praf și murdărie, astfel încât ferestrele dumneavoastră vor rămâne curate și strălucitoare mult mai mult timp, fără prea mult efort.

Nu mai aruncați cojile de lămâie! Amestecați-le cu acest ingredient din bucătărie pentru a lăsa toaleta impecabilă. Un truc magic

 

Truc cu pasta de dinți pentru a vă curăța geamurile și a le menține strălucitoare în sezonul ploios

 

O să aveți nevoie de:

- pastă de dinţi

- bicarbonat de sodiu

- oțet alb

- săpun lichid de vase

- apă.

Cum să cureți impecabil geamurile cu puțini bani. Trucurile celor mai experimentate gospodine

Pas cu pas:

Într-un recipient se toarnă o cană de apă fierbinte. Adăugați o linguriță de pastă de dinți și o lingură de bicarbonat de sodiu. Se amestecă puțin pentru a se dizolva.

Adăugați o lingură de săpun lichid de vase, iar la sfârșit adăugați cate o jumătate de cană de oțet alb puțin câte puțin, ai grijă la reacția efervescentă. Se amestecă cu grijă.

Curățați în prealabil sticla cu o cârpă curată și uscată pentru a îndepărta excesul de praf. Luați o parte din amestec cu o cârpă moale sau un burete și ștergeți suprafața în cercuri.

Îndepărtați excesul de produs cu un baton de curățat sticla sau cu o cârpă curată.

Uscați cu o cârpă din microfibră fără scame sau cu un ziar.

Cum să cureți geamurile ca să nu le speli de 10 ori pe an? Doar gospodinele cu experiență cunosc acest truc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel