Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Iordache, despre alegeri anticipate: "Mi se pare foarte grav!"
WhatsApp
Florin Iordache a afirmat, vineri, că PNL vrea grăbirea alegerilor parlamentare, deoarece trebuie să plătească pensiile și salariile și a făcut promisiuni nerealiste. Deputatul PSD susține că „a schimba un vot democrativ este un lucru grav” și că PNL a dat dovadă de incompetență guvernamentală.

„A schimba sau a dori să schimbi un vot democratic mi se pare foarte grav, ceea ce afirmă Ludovic Orban. Are cumva certitudinea că dacă vor fi alegeri anticipate acum dorința sau votul cetățenilor va fi cu totul altul? Vor anticipate pentru că și-au dat dovada incompetenței guvernamentale. Au demonstrat că au făcut niște promsiiuni nerealiste. Acest guvern care spune permanent fie că nu are bani de pensii, fie că nu are bani de salarii sau că nu au bani de lucruri începute în lucrările din infrastructură. Au o singură idee clară, că trebuie să facem alegeri anticipate. De ce trebuie alegeri în iunie și nu în noiembrie? Pentru că au de plătit salarii, pensii și au să arate românilor că de fapt programul cu care au venit este o mare minciună. De aceea doresc grăbirea alegerilor parlamentare”, a spus Florin Iordache, la Antena 3.

Reacția vine în contextul în care premierul Ludovic Orban a anunțat că a stabilit cu Klaus Iohannis organizarea de alegeri anticipate.

Anunțul a fost salutat, ulterior, și de președintele USR Dan Barna, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel