Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîțu, precizări de ultimă oră despre viitorul ministru al Sănătății: Aștept USR - PLUS să desemneze
WhatsApp
Florin Cîțu, premierul României susține la această oră o declarație de presă la Ciolpani, după ce a participat, duminică, la ședința Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției.

„Avem câteva vești bune: de joi și până azi au fost operaționalizate încă 12 paturi la terapie Intensivă și la nivel național acum sunt 20 de paturi libere. Situația pe Terapie Intensivă rămâne tensionată, fiecare resursă pe care o alocăm trebuie să rămână mari. Cifrele arată că rata de pozitivare scade în fiecare zi, chiar și pentru București și pentru orașele mari sunt în scădere în fiecare zi“, a declarat Cîțu.

În cadrul conferinței, el a fost întrebat și despre secretarul de stat care are delegate atribuțiile la Sănătate, Andrei Baciu și dacă va decide să trimită corpul de control. 

„I-am cerut ieri lui Andrei Baciu, în urma informațiilor apărute în presă, să îmi spună dacă există la nivelul Ministerului Sănătății un grup de lucru. Azi avem informarea că acest grup de lucru nu există. Vom face un grup de lucru care să investigheze, vom urmări toată procedura. Concluziile trebuie prezentate în Guvern”, a spus Florin Cîțu. 

„Aștept desemnarea ministrului Sănătății de la USR PLUS, este un portofoliu care revine USR PLUS. Până atunci voi asigura interimatul și mă voi asigura că lucrurile vor funcționa în mare parte bine“, a mai spus acesta.

Actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel