Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîțu îl atacă pe liderul PSD după criticile privind bugetul: „Tovarășe Ciolacu, dă-mi un telefon!”
WhatsApp
Premierul Florin Cîțu a răspuns sâmbătă, după vizita sa la Bruxelles, criticilor legate de bugetul pe 2021, în special celor venite din partea liderului PSD, Marcel Ciolacu. „Reparăm dezmățul făcut de PSD”, a declarat Cîțu, invitându-l pe  Ciolacu la o conversație telefonică pentru a-i explica „cum e cu bugetul”. 
gov.ro

„Am văzut discuții și interpretări eronate despre buget. Ne bazăm pe o realitate dură: o guvernare PSD urmată de un an de pandemie. Am spus de la început că nu sunt de acord să mențin nenorocirile făcute de PSD. Pentru a crea spațiu pentru programul nostru de guvernare trebuie să eliminăm aceste nenorociri. Prin acest buget reparăm dezmățul făcut de PSD”, a afirmat premierul.

Totodată, premierul Cîțu a spus că se aștepta ca „tovarășul” Marcel Ciolacu să-l sune pentru a discuta despre buget, făcând în acest sens și un apel la liderul PSD.

„Așteptam ca Ciolacu să mă sune. Pierdeam o zi-două din viața mea și îi explicam cum e cu bugetul. Știu, e mai greu, dar îi explicam. Deci, tovarășe Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon!”, a spus premierul. 

 

citeste si: Proiectul bugetului pentru anul 2021 a fost publicat: deficit de peste 87 de miliarde de lei

 

Atacul premierului la adresa lui Marcel Ciolacu vine după ce liderul PSD a anunțat miercuri că partidul nu va vota bugetul pe 2021, care este unul de austeritate. El a criticat și propunerea de tăiere a sporurilor bugetarilor, care poate crea „nedreptăți, discuții și frustrări în rândul oamenilor”. De asemenea, Marcel Ciolacu a declarat zilele trecute că PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel