Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîțu i-a convocat în ședință de urgență pe Dan Barna și pe Cristian Ghinea: Explicații pe marginea PNRR
WhatsApp
Florin Cîțu i-a convocat pe vicepremierul Dan Barna și pe ministrul Proiectelor Europene - Cristian Ghinea la o ședință de urgență la Guvern, pentru a avea o discuție despre Planul Național de Relansare și Reziliență (PNRR). 
Florin Cîțu, despre posibilitatea ca Voiculescu să devină consilier onorific la MS: „Nu se pune problema”

România va cere Comisiei Europene să depună varianta finală a Planului Național de Redresare și Reziliență cu o lună mai târziu decât termenul anunțat inițial, a spus luni ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea.

„În discuția cu președintele, cu domnul Orban, cu domnul prim-ministru și cu cei doi vicepremieri, am convenit ca mâine, în convorbirea pe care o voi avea cu vicepreședintele Vestager al Comisiei Europene să mergem pe calendarul de depunere pentru 31 mai pentru PNRR”, a spus Cristian Ghinea, potrivit Realitatea PLUS.

Ghinea a participat luni la ședința de lucru convocată de președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență. La reuniune au participat și premierul Florin Cîțu, președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, vicepremierii Dan Barna și Kelemen Hunor. 

„Pariul meu este că vom avea mai multe state care vor trimite după 30 aprilie decât înainte, cel puțin acestea sunt informațiile pe care le am în acest moment”, a spus Ghinea, care a dat ca exemplu Bulgaria, Olanda, Finlanda sau Polonia drept țări care au anunțat deja că vor trimite după 30 aprilie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel