Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîțu, huiduit la Congresul PNL: "Demisia, demisia!". A intervenit Orban
WhatsApp
Premierul Florin Cîțu nu este lăsat să își susțină moțiunea „România Liberală” la Congresul la care candidează pentru președinția partidului. Din sală se strigă „Demisia”. A intervenit Ludovic Orban, care a cerut delegaților să fie lăsat Cîțu să își prezinte moțiunea.„Nu e nevoie”, i-a spus Cîțu.

„Demisia, demisia”, i s-a strigat din sală lui Florin Cîțu în momentul în care a urcat pe scenă să prezinte moțiunea.

În sală erau și liberali care afișau pancarde pe care scrie „Florin Cîțu președinte”.

Theodor Stoloja a intervenit să le-a cerut liberalilor care îl contestau pe Cîțu să-l lase să-și prezinte moțiunea.

„Cei care strigați demisia știți că înseamnă să vă dați jos propriul guvern. Numai Dragnea făcea așa ceva”, a spus Cîțu.

La începutul discursului în sală se huiduia, motiv petru care Florin Cîțu a spus: „Sper că nu așa arată disperarea”.

A intervenit și Ludovic Orban: „Am rugămintea către toți susținătorii mei să stea liniștiți, să îl lase să-și prezinte moțiunea. Noi suntem pozitivi”, a spus Orban

„Nu am nevoie de susținere”, a completat Cîțu, potrivit Mediafax.

Vezi aici cele mai importante evenimente de la Congresul PNL - LIVE UPDATE

Liberalii se întrunesc, sâmbătă, la Romexpo, pentru a-și alege președintele pentru următorii patru ani. În cursă s-au înscris Ludovic Orban și Florin Cîțu. Orban mizează pe baza partidului, iar din echipa lui Cîțu fac parte mai mulți lideri, printre care Emil Boc și Gheorghe Flutur. ȘtiriDiaspora te ține la curent cu cele mai importante informații de la Congresul PNL. 

Congres PNL cu peste 5.000 de participanți

 

Toți participanții la Congresul PNL vor avea certificat pentru a dovedi că sunt vaccinați, au trecut prin boală sau au rezultat negativ la testarea COVID. Documentul va fi solicitat la intrarea în sala unde va fi congresul și va fi verificat de șefii delegațiilor din țară. Președinții filialelor PNL sunt obligați să se asigure că membrii delegației au toate documentele asupra lor și vor semna o declarație pe propria răspundere. Nicio delegație nu va putea avea invitați din cauza regulilor anti-COVID.

În weekend, subprefectul capitalei Antonela Ghiță a anunțat că, în condițiile actuale, evenimentul PNL ar putea fi organizat doar cu jumătate din numărul anunțat de participanți din cauza creșterii numărului de persoane infectate în București. În aer liber pot fi mai multe persoane doar dacă acestea sunt vaccinate, conform regulii.

„Organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale cu un număr mai mare de 2500 de spectatori este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare”, scrie în decizia autorităților.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel