Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîțu face anunțul: Cum și unde vor fi vaccinați studenții și muncitorii români din DIASPORA
WhatsApp
Premierul Florin Cîțu anunță că este posibil ca în etapa a doua de vaccinare să fie cuprinși și studenții români care studiază în străinătate sau muncitorii sezonieri români.

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat, în cadrul conferinței de presă susținută astăzi, ce se va întâmpla cu studenții români sau muncitorii români din străinătate cărora țările unde muncesc sau studiază le va cere să fie vaccinați. Întrebarea a venit întrucât această categorie de persoane nu a fost cuprinsă în cea de-a doua etapă de vaccinare.

„Persoanele din etapa a doua... acea listă crește în fiecare zi. Pentru că sunt mai multe priorități pe care le vedem. S-ar putea să fie și aceasta o categorie pe care o vom include. Încă nu este luată o decizie. Recomand celor care sunt în această situație să vorbească cu Ministrul Sănătății. Ei sunt cei care fac aceste Hotărâri de Guvern.

Am primit de la mai multe părți din societate și din economie cerințe de a fi incluși în etapa a doua, sunt sectoare esențiale. Cred ca o discuție cu Ministerul Sănătății ar rezolva această problemă, dacă se califică pentru această etapă“, a răspuns Florin Cîțu.

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH )

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel