Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîțu a primit a treia doză de vaccin. Despre protestul de sâmbătă: „Cinic! Iresponsabilitatea unor oameni pică pe umerii celorlalți români”
WhatsApp
Premierul Florin Cîțu a declarat că protestul de sâmbătă a fost unul „cinic”: „Ceilalți români cheltuie mai mulți bani pentru că unii sunt iresponsabili și ajung în spital”.
Cîțu rămâne neîngăduitor cu Dacian Cioloș

„Obiectivul respectiv (de 10 milioane de persoane vaccinate pâă în septembrie - n.r.) era legat de numărul de doze pe care puteam să îl avem pentru a vaccina persoanele. Implicit spuneam că vom avea în România dozele respectivele. Ne uităm acum și m-am uitat și la protestul de ieri (sâmbătă - n.r.), protest cinic, în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane vaccinate și vedem că avem multe explicații. Unul dintre ele este că avem un partid în România și avem o mișcare susținută și de partide care ar fi fost oarecum pro-europene care au un mesaj antivaccinare”, spune Florin Cîțu, întrebat de ce obiectivul pe care l-a anunțat în primăvară nu a fost atins”, a declarat Florin Cîțu.

El spune că mesajul anti-vacciniștilor este preluat de anumite televiziuni „și dus mai departe”.

„E un mesaj cu care trebuie să ne luptăm. Campania noastră a fost preluată la televiziuni, dar nu cred că a fost prezentată la fel de mult”, spune Cîțu.

 

Florin Cîțu a primit a treia doză de vaccin

 

Premierul mai spune că este folosită și în țări europene metoda potrivit căreia restricțiile vizează mai mult persoanele nevaccinate.

„Iresponsabilitatea unor oameni pică pe umerii celorlalți români. Ceilalți români cheltuie mai mulți bani pentru că unii sunt iresponsabili și ajung în spital. Vom aloca resursele necesare pentru ca toți cei care, din păcate, vor avea nevoie îngrijiri medicale să beneficieze de condiții cât mai bune. Sunt din ce în ce mai mulți oameni care sunt vaccinați, care respectă regulile se uită la ceilalți și spun de ce să plătească ei”, adaugă Cîțu.

El le cere liderilor politici să se dezică de campaniile anti-vaccinare.

Florin Cîțu a primit a treia doză de vaccin (booster) împotriva Covid-19, duminică, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel