Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîțu, deciziile momentului: USR-PLUS boicotează ședința de Guvern. Proiectul „Anghel Saligny“, APROBAT cu participarea PNL și UDMR. UPDATE
WhatsApp
Ședința de Guvern anunțată pentru vineri la ora 16.00 a început cu întârziere la Palatul Victoria. Premierul Florin Cîțu și alți miniștri PNL și UDMR au ajuns la sediul Executivului după ora programată. 

Premierul Florin Cîțu și miniștrii PNL au ajuns la Guvern după ce Dan Barna a părăsit sediul din Palatul Victoria cu mai multe bagaje.

Gestul lui Dan Barna vine după ce premierul Florin Cîțu le-a cerut miniștrilor USR PLUS să demisioneze dacă semnează moțiunea de cenzură. În plus, premierul le-ar fi transmis celor de la USR-PLUS că își vor pierde și posturile negociate în cazul în care aleg să iasă de la guvernare, adică și toate posturile din teritoriu și descentralizate, Informează Realitatea PLUS.

Pe agenda de vineri a Guvernului Cîțu se află un singur document - Ordonanța de Urgență pentru aprobarea controversatului proiect „Anghel Saligny”, de 50 de miliarde de lei. 

„Anghel Saligny”, care a aruncat în aer coaliția de guvernare, este, oficial, dedicat autorităților locale pentru investiții. Adică, rețele de alimentare cu apă, sisteme de canalizare, gaze sau drumuri publice sunt investițiile care vor putea fi finanțate prin programul de investiții pentru primării „Anghel Saligny” în valoare de 50 de miliarde de lei.

UPDATE: Potrivit unor surse Realitatea PLUS, proiectul „Anghel Saligny”, de 50 de miliarde de lei, a fost aprobat. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel