Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîţu: „Cinci persoane vaccinate pe minut la Maratonul din Capitală”
WhatsApp
Premierul Florin Cîţu a reamintit vineri că imunizarea împotriva COVID-19 înseamnă revenirea la normalitate şi afirmă că la Maratonul vaccinării din Capitală au fost imunizate cinci persoane pe minut în ultimele 24 de ore.
Florin Cîţu: „Cinci persoane vaccinate pe minut la Maratonul din Capitală”

Şeful Guvernului arată că 7.165 de persoane au fost vaccinate în cadrul acestei campanii din Capitală, în ultimele 24 de ore, "adică 5 persoane vaccinate pe minut, o veste foarte bună".

El prezintă, pe pagina sa de Facebook, harta tuturor Maratoanelor vaccinării din ţară care sunt organizate în perioada următoare.

"La fel, puteţi merge şi la centrele drive-thru. Salvaţi fotografia în telefon, să vă fie la îndemână, vă alegeţi o zi şi mergeţi să vă vaccinaţi. Chiar şi în acest weekend, după ce staţi la o terasă, 'pe chill', relaxaţi, la cafea. Sau după ce mergeţi în parc. Doar dacă ne vaccinăm revenim la normalitate", a scris Cîţu.

Maratonul de vaccinare din Capitală a început vineri după-amiază.

Până luni, ora 8,00, la Biblioteca Naţională din Bucureşti şi la Sala Palatului are loc Maratonul de vaccinare - Ediţia Bucureşti, la care cei interesaţi se pot prezenta doar cu actul de identitate. Serul folosit este Pfizer/BioNTech.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel