Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîțu, anunț important, după ședința CNCCI: Trebuie să înțelegem cu toții că avem un singur inamic
WhatsApp
Premierul Florin Cîțu a participat, azi, la ședința săptămânală a Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției care a avut loc la Ciolpani.
florin citu declaratii  11 apirile

​​Premierul Florin Cîțu așteaptă demisii după scandalul evacuării Spitalului Foișor, însă nu indică exact demisiile cui. Întrebat duminică dacă cineva trebuie să facă un pas în spate, premierul a răspuns: "onoare, să vedem dacă mai există onoare în România". "Trebuie să înțelegem cu toții că avem un singur inamic. Să vedem dacă extă onoare în cazul sitaluli Foișor", a spus Florin Cîțu. 

Șeful Guvernului a spus că nu e normal să intervină premierul și să vorbească cu primarul, cu managerul de spital pentru a se aplica o decizie. 

Ședința de astăzi  a avut loc în contextul în care România a înregistrat cel mai mare număr de pacienți COVID aflați la Terapie Intensivă - 1.531, în creștere semnificativă față de zilele trecute.  În Capitala a rămas fără niciun pat liber de Terapie Intensivă pentru pacienții COVID, iar la nivelul intregii țări mai sunt doar 6 locuri. Noile paturi ATI COVID înființate ieri la spitalul Foișor și din unitatea mobilă de la Victor Babeș au fost deja ocupate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel