Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîțu a făcut anunțul despre relaxarea restricțiilor nocturne, pe modelul Franței
WhatsApp
Premierul Florin Cîțu a anunțat luni că în prezent nu se pregătește o relaxare a restricțiilor nocturne. Prim-ministrul a dezvăluit că modificarea restricțiilor se va face doar în funcție de evoluția campaniei de vaccinare.
Florin Cîțu (captură video)

Premierul Florin Cîțu a refuzat să vorbească despre renunțarea la restricții sau despre relaxarea măsurilor impuse pe parcursul nopții. Nu ne gândim la așa ceva acum, a dezvăluit premierul, care a adăugat că orice măsură va fi luată în funcție de evoluția campaniei de vaccinare.

„Avem un obiectiv important, la 1 iunie să avem cinci milioane de persoane vaccinate. Dacă vrem în vacanțe, la concerte, la plajă trebuie să ne vaccinăm. În acest moment nu putem vorbi despre relaxarea măsurilor din timpul nopții”, a spus Florin Cîțu.

Precizăm că preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat, luni, că va reanaliza intervalul orar pentru interdicţia de circulaţie pe timp de noapte, subliniind că ora 19.00 i se pare "foarte devreme".

Declarațiile premierului Florin Cîțu au fost făcute la finalul ședinței coaliției de guvernare pe tema proiectelor PNNR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel