Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîțu: Grupul ALDE din Senat încalcă CONSTITUȚIA
WhatsApp
Senatorul liberal Florin Cîțu scrie pe Facebook că grupul ALDE din Senat „încalcă Constituția”, solicitându-i liderului ALDE Călin Popescu Tăriceanu să ia atitudine. 

"Grupul ALDE din Senat Încalcă Constitutia!

Inca o gĂinarie pe care o pregătesc PSD si ALDE folosindu-se de unealta lor preferată, inginerul de la comisia economica din Senat.

Grupurile senatoriale PSD+ALDE stiu foarte bine că mâine comisa de buget-finante a Senatului are toata ziua ocupată cu dezbaterea legii bugetului de stat si nu are cum să ia pauza pentru a satisface interesul grupului organizat condus inginerul de la comisia economică.

...Inginerul de la comisia economica solicita public intrebari de la cetateni. Asta in timp ce la televiziunea #fakenews de casa a PSD+ALDE, consilierul condamnat al premierului anunta ca va trimite si el cateva intrebari de la cetateni.

Bomba e alta.

Atat inginerul de la comisia economica cat si consilierul condamnat habar nu au ca incalca Constitutia.

Judecatorii CCR au decis ca articolul 37 din Legea privind statutul parlamentarilor este neconstitutional.

Art. 37 din actul normativ modificat de Parlament prevede urmatoarele: "In baza mandatului reprezentativ, deputatii si senatorii actioneaza in interesul poporului, putand astfel sa intermedieze in orice mod, fara a pretinde sau primi bani sau alte foloase materiale, relatia dintre cetateni si organele administratiei publice centrale si locale si serviciile si directiile din subordinea acestora, relatia dintre alesii locali si autoritatile publice centrale, dar si dintre potentialii investitori si autoritatile publice locale”.

De aceea ii cer public presedintelui Senatului, Tariceanu Calin Popescu, să ia atitudine și să se asigure ca în Parlamenul Romaniei Constitutia este respectată. Asta pentru că sa nu se mai “întample” să intre nervos la sedintele Biroului Permant și să urle tot felul de invective dupa ce primește telefoane de atenționare de la Viena si Bruxelles.

Ca o concluzie.
Inginerul de la comisia economică continuă abuzul în serviciu. De data aceasta încălcând Constituția.

#RomaniaFaraPSDsiALDE", a scris Cîțu pe pagina personală de Fascebook.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel