Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Călinescu, în LACRIMI la „Românii au talent” (VIDEO)
WhatsApp
Florin Călinescu a plâns in direct la „Romanii au Talent”, difuzată vineri la Pro TV, după ce un concurent a interpretat o melodie ale cărei versuri fac referire la tinerii care au murit în urma tragediei din clubul Colectiv.

Tânărul, pe numele său Andrei Cătălin, din Constanța, a declarat că i-a venit ideea să compună o piesă despre tragedia de la Colectiv după ce a văzut la știri declarațiile unei asistente care a avut grijă de răniți.

„M-am gândit că aș fi putut să fiu eu acolo sau sora mea sau un apropiat acolo. Și nu s-a schimbat absolut nimic”, spune Cătălin.

Citește și Florin Călinescu, MESAJ după VICTORIA lui Kovesi: „Grapini la capitolul cretinism bate orice record"

Concurentul i-a impresionat pe toți jurații emisiunii „Românii au Talent”, iar Florin Călinescu a plâns în timp ce asculta această piesă.

„Din păcate, subiectul compoziției tale este unul care va marca, marchează și a marcat definitiv neputința noastră de a face lucrurile cum trebuie. Un amestec de umanitate, de sacrificiu, de jertfă. Au fost și tineri care s-au întors de 10 ori și au încercat să scoată tineri afară. Au murit acolo.

Citește și Florin Călinescu: „Livulică s-a gândit să jefuiască și rezerva de aur a ȚĂRII"

Cum au muls-o, însă, biserica, cei care trebuiau să intervină acolo și și-au dat cap în cap, intervențiile lor și așa mai departe. lipsa organizării în club... e o poveste care va rămâne până când nu o să mai aibă sens. Asta este soarta omeniirii, soarta omanerii este foarte dură. Uităm. Eu cred că nici în rai nu stau lucrurile cum trebuie la ora asta”, a spus Florin Călinescu după numărul lui Cătălin.

„Colectiv este de 3 ani de zile o rană deschisă. Mulțumim foarte mult Cătălin pentru că ai venit să ne aduci aminte de lucrul ăsta. Poate într-o zi vom începe să ne schimbăm, pentru că numai de noi depinde”, a spus și Andi Moisescu.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel