Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Călinescu anunță o nouă emisiune, după despărțirea de Prima TV: "Suntem o mână de retardați"
WhatsApp
Florin Călinescu va realiza o nouă emisiune. Acesta s-a despărțit de Prima TV, după ce show-ul de noapte pe care l-a realizat, asemănător cu cel de la Pro TV din urmă cu 20 de ani, nu a avut succesul scontat. 

Mutarea lui Florin Călinescu era așteptată și a anunțase deja urmăritorii din online că va face o nouă emisiune. După ce a testat mediul online și și-a făcut inclusiv cont pe Tik-Tok, acolo unde a făcut numeroase transmisii live, Florin Călinescu s-a decis: renunță definitiv la televiziunea clasică și se mută pe Youtube. Călinescu va realiza emisiunea "Onlifanz". 

"Corabia nebunilor…in curand. pe iutub/florin.calinescu. Linc in primul coment. Multumim pentru comentarii si mai ales pentru distribuiri. Va rog sa continuati!" a anunțat Florin Călinescu pe pagina de socializare.

Florin Călinescu va filma într-o locație inedită, cel puțin pentru cei care s-au obișnuit să-l vadă pe micile ecrane: acesta a optat pentru o emisiune care se va filma la o berărie, pe Calea Victoriei.

Emisiunea lui Florin Călinescu, de pe Youtube. S-au făcut deja primele probe

 

Florin Călinescu a lansat deja un teaser al emisiunii. Din proiect vor mai face parte parte Florin Ghiorghiu, Andi Bănică și Daniel Nicolăină. Din câte se pare, emisiunea va fi live și vor putea intra în direct și cei care urmăresc emisiunea.

"Suntem o mână de retardați. Aici nu e cu cenzură, aici intrați imediat în direct, dragi prieteni. Dacă vreți să luați cartofi ieftini, veniți pe Calea Victoriei. Domnu' cameraman ieși pe stradă și arată că ești pe Calea Victoriei. Scopul nostru este să vă vedem dacă vreți să cântați, dacă aveți ceva de zis, de arătat, o rețetă, o haină veche, o sabie. Vă așteptăm în fiecare luni, de la orele 12:00, când se bagă marfă," a anunțat Florin Călinescu în teaser-ul pe care l-a publicat și care anunță emisiunea care va debuta curând. 

Florin Călinescu își va face complet trecerea în online, inclusiv cu conturi pe toate rețelele de socializare. Acesta a participat inclusiv la un podcast cu George Buhnici. 

„Televiziunea a murit. Trăiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg ce înseamnă treaba asta. In câteva zile vin cu adrese de iutub, insta și tictoc. Și p-orma, cu conținut”, anunța Florin Călinescu. 

Deși revenirea în televiziune se anunța unul furtunos, lucrurile nu au stat deloc așa. Late Night Show-ul pe care îl realiza la Prima TV a fost scos din grilă și o perioadă nu s-a știut dacă va reveni. Despărțirea de televiziune se pare că a fost însă una definitivă. 

Video: 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel