Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fifor: "PSD trebuie să se întoarcă la cetățeni, inclusiv la cei din străinătate"
WhatsApp
Secretarul general PSD, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Mamaia, că partidul a pierdut o bătălie, în 26 mai, la alegerile europarlamentare, însă nu a pierdut războiul, iar condiția să câștige alegerile este ca PSD "să se întoarcă la cetățeni", inclusiv la cei din străinătate. 
Sursa foto: captură Antena 3

Mihai Fifor le-a spus colegilor din PSD, la Mamaia, că PSD nu poate fi îngenunchiat și că în 26 mai a pierdut doar o bătălie.

„Vă asigur că vom încerca cel puțin ca împreună cu dvs să ne atingem obiectivele. Iar obiectivul principal este acela că PSD nu poate fi îngenunchiat, că PSD a pierdut poate o bătălie pe 26 mai, dar nu a pierdut războiul. Guvernăm, guvernăm bine, chiar dacă facem lucrul acesta sub asediu din ianuarie 2017, dar noi mergem înainte", a spus Fifor.

Secretarul general PSD a afirmat că partidul poate câștiga alegerile dacă se întoarce la cetățeni, inclusiv către cei din străinătate.

„Cu o condiție (câștigăm – n.r.): să ne întoarcem către cetățeni. Să nu uităm că modul în care am câștigat alegerile a fost acela în care ne-am întors către oamenii simpli, pentru că PSD a fost întotdeauna lângă toți românii, indiferent că ne-au votat sau nu ne-au votat, pentru că PSD ia măsuri pentru toți românii, inclusiv cei din străinătate. Sunt mulți care ne contestă, dar realitățile vorbesc de la sine și sunt absolut convins că românii își vor recăpăta încrederea in noi, și vor spune da a fost un accident în 26 mai, dar da, mergem mai departe", a mai spus Fifor, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel