Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fifor, declarații la ieșirea de la DNA: "Am respectat legea"
WhatsApp
Mihai Fifor a făcut o serie de declarații la ieșirea de la DNA, acolo unde a fost audiat în calitate de martor în dosarul șpăgilor de la PSD Arad.

"Am încercat de-alungul carierei mele să respect și să aplic legea. Rămân în continuare extrem de ferm în a sustine aceste lucruri. Sprijin fără niciun fel de rezervă activitatea instituțiilor abilitate să faca lumină în acest caz. Cred că este foarte important ca lucrurile să fie analizate și lămurite așa cum prevede legea. 

Sunt ferm decis să sprijin activitatea instituțiilor abilitate. E important să se finalizeze și să se ducă la bun sfârșit acest caz", a spus Fifor, la ieșirea de la DNA.

Mihai Fifor și Răzvan Cuc, foști miniștri în guvernul PSD, au fost chemați la DNA Timișoara. În timp ce Fifor a mers deja la audieri, Răzvan Cuc este programat pentru ora 12.00.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii DNA, organizațiile PSD din vestul României se luptau pentru "dreptul" de a obține posturi de conducere la DRDP, care urmau a fi alocate unor membri de partid sau altor persoane în schimbul unor sume de bani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel