Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fierbeți aceste aceste trei ingrediente și apoi pulverizați în baie. Un truc ce te scapă de mari probleme
WhatsApp
Odorizantele nu numai că fac casa să miroasă bine, ci îi conferă o identitate, trezesc senzații și chiar amintiri, ne fac casa să se simtă „curată”, confortabilă și ne ajută să îi dăm personalitate, mai ales în anotimpurile la fel de importante precum sărbătorile. De aceea, astăzi te vom învăța cum să faci o aromă de vanilie și scorțișoară, astfel încât baia ta să miroasă a Crăciun.
Fierbeți aceste aceste trei ingrediente și apoi pulverizați în baie. Un truc ce te scapă de mari probleme

Da, Crăciunul are propria sa aromă, dar nu este la fel pentru toată lumea. Totuși, există parfumuri foarte reprezentative pentru acest timp precum ghimbir, vanilie, fursecuri, măr-scorțișoară, mosc, vanilie și nucă de cocos, mandarine, pin sau scorțișoară și putem face combinații ale acestor parfumuri care au ca rezultat odorizante rafinate care fac din casa noastră un loc confortabil, nostalgic și festiv.

Nu mai păstrați niciodată fructe și legume în pungile de plastic. Trucuri pentru a depozita corect și sănătos alimentele. Vei economisi mulți bani

Potrivit unui studiu realizat de Consiliul pentru Apărarea Resurselor Naturale (NRDC), unele arome de aerosoli și odorizante, uleiuri, lumânări și altele pot conține substanțe chimice periculoase pentru sănătatea noastră, cum ar fi ftalați, care atunci când sunt inhalați sau absorbiți de piele, poate provoca dezechilibre hormonale, alergii sau astm. 

Dacă ai observat că odorizantele comerciale nu ți se potrivesc deloc, dar vrei ca locuința ta și, mai presus de toate, baia ta să aibă un miros delicios, aceasta rețetă naturală este pentru tine. Nu numai că va ascunde mirosurile urâte, dar le va face și să dispară, deci nu mai așteptați să vă umpleți casa cu parfum dulce de Crăciun.

Un truc de la bucătari pentru ca uleiul să nu mai sară la gătit. Pune acest ingredient în tigaie de fiecare dată când prăjești ceva

 

Aromă de vanilie și scorțișoară pentru a-ți face baia să miroasă ca de Crăciun

 

O să ai nevoie: 

- extract de vanilie

- cuișoare

- 2 batoane de scorțișoară

- 1 cană de oțet

- 1 cană de apă.

O formulă magică cu doar două ingrediente pentru a șterge și a face podeaua să strălucească ca o oglindă. Un truc simplu pentru gospodine

Pas cu pas:

Turnați toate ingredientele într-o cratiță. Se lasă să fiarbă două minute la foc mic cu capacul oalei sau cratiței pus. Opriți focul și lăsați să se răcească, tot cu capacul pe cratiță.

Strecurați amestecul și turnați-l într-o sticlă cu pulverizator.

Pulverizați în toată baia dumneavoastră, puteți pulveriza și alte părți ale casei pentru a lăsa o aromă dulce și delicioasă de sărbători.

Va trebui să turnați acest amestec în toaletă o dată pe săptămână. Un truc care îți va ușura viața

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel