Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fetița dată afară de la grădiniță. Reacție a Ecaterinei Andronescu
WhatsApp
Ministrul Educației Ecaterina Andronescu a comentat situația fetiței dată afară de la o serbare pentru că nu era îmbrăcată în costum popular.
Ecaterina Andronescu

"Cum vi se pare gestul educatoarei, nu este puțin deplasat?", a fost întrebarea pusă de moderatoarea tv Ecaterinei Andronescu:

"Să nu aruncăm buzduganul înainte de a afla ce s-a întâmplat acolo. Dacă serbarea presupunea o mică joacă între copii și ea nu avea un rol în această joacă, este una, dar dacă educatoarea a dat-o afară pentru că nu a avut ie, este altceva și este foarte grav. Nu pot să mă gândesc cum este în mintea unui educator, cum poate lua o asemenea decizie. Sper să nu fie așa și vă mărturisesc că o să aflu exact ce a fost acolo. Pentru că, dacă este așa, este foarte grav. Lucrurile nu trebuie să rămână aici. Nu numai pentru doamna educatoare, deși poate să fie din neatenție, din neglijență, orice asemenea gest nu are cum să rămână nebăgat în seamă"a declarat Ecaterina Andronescu. 

O fetiță de patru ani a fost dată afară de la serbarea de la grădiniță pentru că părinții acesteia nu au avut bani ca să-i cumpere un costum tradițional. Părinţii copilei nu şi-au permis să cumpere un astfel de costum, însă nu au crezut că fiica lor va fi dată afară de educatoare.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel