Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Femeie prinsă cu doi copii de 5 și 7 ani morți în portbagaj. Trupurile zăceau de luni de zile în mașina ei
WhatsApp
O femeie din SUA a condus mai bine de un an de zile cu cadavrele a doi copii de 5 și 7 ani, îndesate în portbagaj. Femeia, care era mătușa celor mici, a fost arestată când, la un control în trafic, polițiștii au făcut descoperirea macabră.

Nicole Johnson, în vârstă de 33 de ani, din Baltimore, se confruntă cu multiple acuzații, inclusiv abuzuri asupra copiilor care s-au soldat cu moartea unei fetițe de șapte ani și a unui băiețel de cinci ani.

Polițiștii au stabilit că fetița de șapte ani a murit prima, iar fratele ei, de cinci ani, a fost așezat în portbagaj, lângă sora lui, la aproape un an de la moartea acesteia. Mai exact, în mai 2020, femeia a pus cadavrul nepoatei într-o valiză, pe care ulterior a urcat-o în portbagajul mașinii pe care a continuat s-o conducă. Un an mai târziu, aceasta a pus și cadavrul băiețelului lângă rămășițele fetei, într-o pungă de plastic.

Miercuri, poliția a oprit-o pentru viteză excesivă și a decis să-i confiște mașina. Potrivit Baltimore Sun, un ofițer de poliție i-a spus femeii că vehiculul urma să fie tractat și ea a răspuns: „Nu contează, nu voi mai fi aici în cinci zile”.

Ea a adăugat: ”O să mă vedeți la știri, la marele meu debut”, potrivit unui raport al poliției.

 

„Am greșit să am încredere în sora mea”

 

Cei doi copii fuseseră încredințați în grija lui Nicole Johnson în 2019 de sora ei, pentru că aceasta nu-i mai putea îngriji. Nicole s-a mutat împreună cu copiii ei din Ohio în Maryland în iulie 2019, se arată în documente.

„Nu voi mai ajunge niciodată să-mi văd copiii, din cauza că am greșit să am încredere în sora mea. Aș vrea să o repar, dar nu pot”, a spus mama copiilor, potrivit Observator. „Eram în proces să-i recuperez când au dispărut. Am avut încredere în ea și nu am vrut să mă gândesc la ce e mai rău. Aceasta este sora mea de sânge, ea a fost familia mea”, a mai scris femeia.

În timpul anchetei, Nicole a recunoscut că a lovit-o pe nepoata ei de mai multe ori și că a murit după ce s-a lovit cu capul de podea. Ea nu a explicat cum a murit băiețelul.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel