Publicitate
Dacă urmezi rețeta noastră, vei obține o fasole verde perfect gătită. Cu toate acestea, dacă dorești, poți diversifica felul de mâncare. De exemplu, adaugă și alte legume precum ciuperci sau broccoli.
De asemenea, nu ezita să te joci și cu unele condimente. Poți adăuga ghimbir sau ardei roșu pentru a obține un gust și mai picant.
Pentru un gust și un aspect estetic ideal, este important să ții cont de un punct: nu găti prea mult fasolea verde, care trebuie să aibă o culoare strălucitoare și să fie ușor crocantă. Astfel de fasole se păstrează timp de 3-4 zile într-un pachet sigilat în frigider.
Ingrediente:
fasole păstaie- 450 grame,
ulei de susan - 5 grame.
Pentru sos:
căței de usturoi - 2 bucăți,
sos de soia - 30 ml,
miere - 15 grame,
sos chili - 15 grame,
ulei de chili - 15 ml,
susan - 15 grame.
Fasolea verde se curăță și se taie în bucăți de 4-5 cm. Se încălzește un wok la foc mediu, se adaugă ulei de susan. Pune fasolea verde și se prăjește 7 minute, amestecând din când în când.
Salată cu ridichi și carne. O rețetă delicioasă din bucătăria indoneziană
Pregătește sosul. Toacă usturoiul și amestecă toate ingredientele pentru sos. Sosul gata se toarnă peste fasolea verde și se amestecă bine. Gătește încă 3-5 minute, amestecând din când în când.
în altă tavă, se prăjește ușor susanul și se decorează fasolea verde. Poftă bună!
____________________________________
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News