Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fără precedent: Membru AUR, prins de SPP când încerca să intre cu droguri în Parlament
WhatsApp
Un angajat al AUR este bănuit că a încercat să intre cu droguri în Parlament. Membrii SPP au descoperit asupra bărbatului care dorea să intre la un birou din Senat un plic cu substanță care pare a fi marijuana.

Incidentul s-a produs joi. Se pare că bărbatul a recunoscut că drogurile erau pentru consumul propriu.

Pliculețul a fost luat de polițiști și trimis la un laborator. În acest caz se fac cercetări și încă nu a fost deschis un dosar penal.

„În data de 26 august 2021, polițiști din cadrul Secției 17 au fost solicitați de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT - Structura Centrală”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

Potrivit primelor informații, bărbatul este expert în comunicare la grupul parlamentar AUR. El va fi anchetat și de conducerea Parlamentului, iar dacă se dovedește că a încercat să introducă droguri în Parlament ar putea fi concediat, potrivit Mediafax.

Copreşedintele AUR George Simion a afirmat se vor lua măsurile adecvate, după desfăşurarea anchetei."Aşteptăm desfăşurarea anchetei şi apoi vom lua măsurile adecvate. Cu siguranţă, domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru", a declarat, pentru AGERPRES, copreşedintele AUR George Simion.

Însuși George Simion, co-fondator AUR, este unul dintre cei care militează pentru legalizarea ”cânepei românești”. El a declarat, în repetate ocazii, că susține consumul de cannabis în scop medicinal, iar în alta deplângea soarta cultivatorilor de cânepă românească, spunând că în Europa ea poate fi cultivată, doar în România nu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel