Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fă acest amestec minune pentru hainele tale. Îți trebuie doar sare și încă un ingredient. Un truc de top!
WhatsApp
Spălatul rufelor este una dintre sarcinile de bază de curățenie, nu numai a casei, ci și a igienei personale. Totuși, uneori această sarcină poate fi puțin enervantă, pentru că știm că rezultatul nu este întotdeauna cel dorit, iar după mai multe spălări, hainele își pierd din culoare. Folosirea produselor specializate poate fi costisitoare, de aceea astăzi vom dezvălui un amestec puternic cu sare pentru ca hainele tale să nu se decoloreze la spălare.
Fă acest amestec minune pentru hainele tale. Îți trebuie doar sare și încă un ingredient. Un truc de top!

Utilizarea sării în timpul spălării ajută la etanșarea culorii țesăturilor, așa că adăugați puțin în apă curată pentru a face culorile mai strălucitoare și mai frumoase. În plus, îndepărtează petele dure și este un înlocuitor excelent pentru balsam de rufe.

Acest amestec conține și oțet, un ingredient incredibil pentru spălarea rufelor, deoarece ajută la dezinfectarea hainelor, elimină ciupercile, reduce urmele de săpun în timp ce îngrijește fibrele, neutralizează mirosurile neplăcute și sigilează culoarea hainelor, lăsându-le frumoase și funcționale pentru o lungă perioadă de timp.

Pune acest ingredient în mașina de spălat atunci când îți speli prosoapele. Un truc de aur! Notează-l chiar acum

Nu vă faceți griji, nu trebuie să cumpărați produse scumpe și specializate, doar urmați niște rutine super simple și bazați-vă pe niște lucruri pe care cel mai probabil le aveți în casă și care, pe lângă faptul că sunt foarte ieftine, nu sunt deloc toxice sau greu de obținut, așa că îți pregătește propriul amestec, astfel încât hainele tale să arate ca noi.

Un truc de la bucătari pentru ca uleiul să nu mai sară la gătit. Pune acest ingredient în tigaie de fiecare dată când prăjești ceva

 

Amestecul puternic cu sare pentru ca hainele tale să nu se decoloreze la spălare

 

O să ai nevoie:

- 1 cană de sare

- 2 căni de oțet alb

- 2 căni de apă 

- 2 găleți.

Trucul cu un burete pentru ca hainele tale să miroasă mereu a balsam de rufe. O metodă simplă și eficientă

Pas cu pas:

Într-una din găleți se toarnă oțetul alb cu cele două căni de apă și se amestecă. Scufundați haina pe care urmează să o spălați în acest amestec pentru a avea grijă de culoare. Scufundați hainele pe care doriți să le spălați, dar faceți-o una câte una, nu le puneți pe toate împreună sau s-ar putea păta.

Lasă haina să se odihnească timp de o oră. Adăugați apă și ¼ de cană de sare în cealaltă găleată și amestecați. După timpul de odihnă, schimbați haina, fără a o stoarce, în a doua găleată cu sare. Se lasă să stea 30 de minute în găleata cu sare.

Scoateți haina din găleată și spălați-o în mașina de spălat, pe un ciclu scurt, cu apă rece și un strop de oțet.

Lasă aerul să o usuce și gata!

Pune trei linguri de piper când bagi hainele la spălat. Un truc care te scapă de o mare problemă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel