Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ex-ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a retras din grupul parlamentar al PNL: „Mi se pare un haos“
WhatsApp
„Mi se pare un haos la nivelul conducerii PNL”, declară Violeta Alexandru, care a anunțat că s-a retras din grupul parlamentar al PNL. Ea s-a alăturat celor 15 senatori și deputați care s-au dezafiliat de la grupul parlamentar al Partidului Național Liberal.

„Mi-am depus acum câteva minute informarea cu privire la dezafilierea mea din grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților. Am făcut acest gest pentru a atrage un semnal de alarmă vis-a-vis de situația în care se află azi PNL, în comparație cu ceea ce am fost acum câteva luni și am pierdut din orgoliu și din încăpățânarea de a nu e exercita rolul de principal partid de guvernământ. Mi se pare incredibil că PNL nu merge cu o propunere de candidat de premier. Mi se pare o palmă petru toți alegătorii noștri”, spune Violeta Alexandru.

Fostul ministru al Muncii în guvernul Orban îi critică pe liderii liberali pentru negoierile cu PSD.

„Mi se pare de neacceptat că ne ducem să stăm jos să discutăm cu PSD-ul pe care l-am hulit atâția ani, în frunte cu cel care acum e președintele PNL, Florin Cîțu, și care se lăuda că și-a făcut o întreagă campanie în spațiul public de adversar al PSD, iar acum se face că-și mai aduce aminte de ceea ce a spus. Prin urmare, mi se pare un haos la nivelul conducerii PNL. Se simte, din păcate, și în grupul deputaților PNL”, adaugă Alexandru.

Violeta Alexandru s-a retras din grupul parlamentar al PNL

 

Ea s-a alăturat altor 15 senatori și deputați care s-au dezafiliat de la grupul parlamentar al Partidului Național Liberal.

Recent, deputatul Violeta Alexandru îl ataca pe șeful său de partid, Florin Cîțu, pe care îl acuză că preferă pactul cu PSD, în loc să încerce să repare coaliția cu USR.

„Ce-o fi așa greu la bărbații cărora le plac funcțiile să își asume? Poate nu își dau seama dar când împingi lucrurile într-o direcție, există consecințe. Asumare se face și la bine dar mai ales când este dificil, incomod.

Am văzut-o și în campania noastră internă. Avem în PNL bărbați care sunt maeștrii în fuga de răspundere. Îți dau, funcție de evoluția lucrurilor și de avantajul pe care îl au, ce răspuns vrei. Nu cred că își dau seama că așa cum se comportă ajung, de fapt, să fie folosiți, nu respectați. Întotdeauna asumarea este mai grea dar mai sănătoasă.

Florin, PNL - al cărui președinte ești - a ajuns să ceară susținerea PSD în parlament. 3 luni, 6 luni, 3 ani – cât o fi, dar aici suntem. Vei rămâne în istorie ca Președintele PNL care - după alegerile în care ai spus că PSD este cel mai mare dușman al țării și al PNL - a dus sau a girat ca partidul să ajungă fix la cheremul PSD. Că nu se poate altfel, dacă vrei să treacă guvernul, după ce ai dat cu bâta în USR.

Începusei de la București - se vedea pentru cine a dorit să vadă. Spre deosebire de orice alt moment din trecut, acum chiar aveam alternativa alianței cu USR; aveam opțiune. Ai distrus-o“, a scris Violeta Aexandru pe pagina sa de Facebook.

Violeta Alexandru, atac la Florin Cîțu: „Te faci de râs. Cine te crede?“

 

„Ce atitudine de om asumat este aceasta în care te scuzi că nu vrea Ciolacu să te vadă și, ca atare, tu nu ai nicio legătură cu ceea ce se discută acum la nivel politic? Te faci de râs. Cine te crede? De ce mai ești președinte de partid?

Puțin mai mult curaj, domnilor! Oamenii nu urmează “lideri” fricoși, preocupați în exces de propria imagine. Îi preferă pe cei cu ale căror decizii nu sunt întotdeauna de acord dar despre care rămân cu amintirea unor oameni asumați“, conchide fostul ministru liberal într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel