Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Eugen Tomac: „Există un plan al lui Dragnea de a muta România sub sfera de influență a Moscovei?”
WhatsApp
Preşedintele PMP Eugen Tomac s-a întrebat dacă liderul PSD Liviu Dragnea are un plan de a muta din nou România sub sfera de influenţă a Moscovei, în contextul în care Rusia e suspectată că şi-ar fi instalat rachete nucleare la Marea Neagră, aproape de Ucraina.
Eugen Tomac

„Trădare sau doar prostie crasă?

Apar informaţii că Rusia şi-ar fi instalat rachete nucleare pe litoralul Mării Negre în apropiere de Ucraina. Între timp, Guvernul păpuşat de Dragnea blochează achiziţionarea de corvete pentru dotarea Marinei Militare, nerespectând, practic, angajamentul luat în faţa partenerilor NATO (la presiunea SUA) de a acorda 2% din PIB Apărării.

Tot Executivul atacă în contencios prelungirea mandatului Şefului Statului Major General al Armatei Române, decredibilizându-l pe acesta şi dând un semnal dezastruos către personalul din MApN.

Tot acum, PSD - ALDE au generat o criză energetică de proporţii, România importând masiv gaz rusesc vândut de Gazprom. Colac peste pupăză, ministrul de Finanţe, care se face vinovat de căderea fabuloasă a Bursei de la Bucureşti, face o escală în decembrie la Moscova.

Preşedintele CCR, Valer Dorneanu, participă la o ceremonie, la Moscova, a Curţii Constituţionale a Federaţiei Ruse, urmată de decizii cât se poate de controversate la Bucureşti. Oare toate acestea sunt simple coincidenţe sau există un plan concertat al lui Dragnea prin care România să fie mutată din nou în sfera de influenţă a Moscovei?

P.S. Noroc cu preşedintele Băsescu, pentru că, dacă stăteam după PSD, nu aveam nici până acum Scutul de la Deveselu. A fost cu 10 minute mai deştept decât această matrioşkă toxică instalată în ultimii ani în vârful statului", a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Reacţia liderului PMP vine în contextul în care Rusia a instalat sisteme de rachete nucleare pe litoralul Mării Negre, în apropierea frontierei cu Ucraina, conform unor imagini prin satelit obţinute de Institutul Imagesat International, informează postul american de televiziune Fox News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel