Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șerban Nicolae îl apără pe Năstase: "Bufonul a spus adevărul - Iohannis nu iartă!"
WhatsApp
Şerban Nicolae îi ia apărarea lui Adrian Năstase, după ce fostului premier i s-a retras decorația "Steaua României". Senatorul PSD amintește că și tatăl lui Năstase a fost decorat. 

"BATERIA ALBASTRĂ ȘI STEAUA ROMÂNIEI

Începând cu noaptea de 24/25 august și până în 5 septembrie 1944, organizați și conduși de tânărul ofițer Marin Năstase, 56 de muncitori de la Uzinele „Rogifer" din Tohan-Zărnești (îmbrăcați cu salopete albastre) au dus lupte grele cu unitățile germane care se refugiau în Transilvania și care încercau să taie comunicațiile cu Bucureștiul. Canonada românilor a fost teribilă, iar ostașii germani au fost luați prizonieri și dezarmați.
Marin Gr. Năstase a fost citat prin Ordin de zi de ministrul de Război și decorat de rege cu Ordinul național „Steaua României" cu spade și panglică de Virtute militară „pentru munca și priceperea de care a dat dovadă în campania pentru desrobirea Transilvaniei de Nord".

Marin Gr. Năstase este tatăl lui Adrian Năstase, fost prim-ministru la momentul aderării României la NATO și la cel al încheierii negocierilor de aderare a României la Uniunea Europeană.

Bufonul a spus adevărul - Iohannis nu uită și nu iartă!", 

Mesajul lui Şerban Nicolae vine în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va retrage decoraţiile mai multor persoane care au primit condamnări penale, printre aceştia numărându-se şi Adrian Năstase.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel