Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Emil Constantinescu, dus de URGENȚĂ la SPITAL (România TV). UPDATE
WhatsApp
Fostul președinte al României, Emil Constantinescu a fost transportat de urgență la spital, relatează România TV. 

UPDATE ora 17:34. Personalul de la cabinetul lui Emil Constantinescu spune că acesta a fost la spital, dar nu ar avea probleme de sănătate, ci doar și-a făcut analizele pentru că ar fi avut gripă.

"Ştirea apărută recent în presă, conform căreia preşedintele Emil Constantinescu a fost internat de urgenţă, acuzând grave probleme de sănătate, este falsă. Preşedintele Constantinescu şi-a făcut, într-adevăr, analizele de rutină, aşa cum procedează în fiecare an. Mai mult, în ultima perioadă nu a fost „spitalizat de mai multe ori”, aşa cum s-a scris, ci a fost supus unor investigaţii medicale, necesare şi obligatorii, în perioada de convalescenţă după gripa pe care a contractat-o," se arată în comunicatul transmis ulterior. 

Știrea inițială: 

Emil Constantinescu a fost transportat la spitalul Elias, informează România TV. 

Din primele informații acesta ar avea niște probleme abdominale, însă nu există o confirmare oficială până la această oră, relatează România TV. 

Medicii spitalului Elias l-au preluat pe fostul președinte al României și foarte curând urmează să prezinte un diagnostic. 

Emil Constantinescu a împlinit 80 de ani în luna noiembrie a acestui an. El a fost președintele României între anii 1996 și 2000 după ce l-a învins pe Ion Iliescu. 

Vom reveni cu informații. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel