Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elon Musk vine în România. Fondatorul Tesla a închiriat Castelul Bran pentru o petrecere privată 
WhatsApp
Elon Musk, cel mai bogat om din lume, fondatorul Tesla și, de ieri, șeful Twitter, va fi în acest weekend în țara noastră.

El a închiriat Castelul Bran pentru o petrecere privată, la care vor lua parte mai mulți miliardari și vedete de la Hollywood.

Castelul a fost închiriat pentru noaptea de duminică spre luni, când americanii sărbătoresc Halloween-ul. Invitații vor ajunge la castel seara, pe întuneric, pentru că nu doresc să fie văzuți, scrie mediaflux.ro 

La petrecerea privată de Halloween organizată de Musk la Castelul Bran au fost invitați actrița Angelina Jolie, cofondatorul Google Larry Page, fondatorul PayPal Peter Thiel, fondatorul Google Sergey Brin și alți magnați prieteni cu miliardarul.

 

Vezi și:

 

Elon Musk anunță că a cumpărat Twitter: „Am făcut-o pentru a încerca să ajut omenirea, pe care o iubesc”

 

CEO-ul Tesla a anunțat joi că a preluat compania Twitter Inc, cu o zi înainte de termenul stabilit de instanță pentru a încheia contractul de 44 de miliarde de dolari, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, transmite The Guardian. În același mesaj, miliardarul a vorbit despre motivele din spatele achiziției și despre obiectivele sale ca șef al rețelei de socializare.

Elon Musk îi asigură pe agenții de publicitate că Twitter, sub conducerea sa, va rămâne un loc sigur pentru mărcile lor, informează Libertatea. „Au existat multe speculații privind motivul pentru care am cumpărat Twitter și despre ce cred eu despre publicitate. În cea mai mare parte sunt greșite”, a scris Elon Musk, pe contul său de Twitter.

Miliardarul susține că a vrut să cumpere compania „deoarece este important pentru viitorul civilizației să existe o piață digitală comună, unde o gamă largă de credințe poate fi dezbătută într-un mod sănătos, fără a recurge la violență”.

„De aceea am cumpărat Twitter. Nu am făcut-o pentru că ar fi ușor. Nu am făcut-o pentru a câștiga mai mulți bani. Am făcut-o pentru a încerca să ajut omenirea, pe care o iubesc”.

În ultimul său tweet, Musk și-a prezentat și câteva dintre obiectivele sale pentru companie, spunând că Twitter trebuie să fie „cald și primitor pentru toți”.

Elon Musk și-a actualizat și biografia profilului său, unde a notat că este „Chief Twit”. Deocamdată însă, nu a fost făcut niciun anunț oficial privind finalizarea achiziției.

La ora postării mesajului lui Musk, compania Twitter a continuat să tranzacționeze la bursa din New York, notează The Guardian.

Finalizarea tranzacției este de așteptat să aibă loc vineri după-amiază.

 

Vezi și 

 

Elon Musk vrea să creeze „o aplicaţie bună la toate”: „Cumpărarea Twitter este un accelerator pentru crearea X”

 

Elon Musk se gândește să creeze o „o aplicaţie bună la toate”. Ce înseamnă acest lucru? Întrebarea a apărut după ce miliardarul director general al Tesla a renunţat la decizia sa anterioară de a nu cumpăra Twitter.

„Cumpărarea Twitter este un accelerator pentru crearea X, bună la toate”.

Conceptul de aplicație „bună la toate”, denumită adesea „super aplicație”, este foarte popular în Asia, iar companiile tehnologice din întreaga lume au încercat să o reproducă, relatează Reuters.

O super aplicaţie, sau ceea ce Musk numeşte ca fiind o „aplicaţie bună la toate”, a fost descrisă drept briceagul elveţian al aplicaţiilor mobile, oferind o suită de servicii pentru utilizatori, cum ar fi mesagerie, reţele sociale, plăţi peer-to-peer şi comerţ electronic

Aceste mega-aplicaţii sunt utilizate pe scară largă în Asia, deoarece mobilul este principala formă de acces la internet pentru mulţi oameni din regiune, a scris anul trecut Scott Galloway, profesor de marketing la Universitatea din New York şi co-gazdă al podcastului tehnologic „Pivot”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel