Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Eliminare Chefi la Cuțite 31 octombrie. Concurentul care a obținut doar cinci puncte
WhatsApp
Concurentul eliminat în ediția de luni seara de la Chefi la Cuțite a obținut doar cinci puncte. Au fost note foarte bune în prima ediție a acestei săptămâni. 

Ediția Chefi la Cuțite din 31 octombrie 2022 a inceput cu o nouă ghicitoare a Ginei Pistol. De această dată concurenții au fost nevoiți să gătească street food (mâncare de stradă, adică fast food), câte trei elemente principale. Florin Dumitrescu a fost cel care a dat primul răspunsul la ghicitoarea Ginei astfel că el a ales cine și ce gătește.

Astfel, Cătălin Scărlătescu a fost nevoit să gătească supă cremă de ciuperci, shaworma și clătite.  Florin Dumitrescu a gătit supă cremă de legume, șnițel și gogoși. În cele din urmă, pentru Sorin Bontea, Dumitrescu i-a repartizat să gătească aripioare, prăjitură brownie și salată coleslaw. 

Juriul celor care acordă punctajele luni seara este format din DJ-i, pentru că ei sunt mereu plecați și sunt mari fani fast-food. Aceștia au primit cu bucurie vestea că vor mânca fast-food gătit de concurenții Chefi la Cuțite. 

Deși, Florin Dumitrescu a făcut gogoșile crude și chiar a recunoscut-o, echipa acestuia a câștigat această primă probă, obținând un număr de șapte farfurii. Pe locul doi s-a situat echipa lui Cătălin Scărlătescu cu patru farfurii, în timp ce echipa lui Bontea nu a reușit să obțină nici măcar o farfurie. 

 

Duelul Chefi la Cuțite din 31 octombrie. Proba condimentelor

 

Proba duelului a purtat numele de "condimente". Concurenții au fost nevoiți să gătească cu condimente desemnate. Astfel,  la această probă, Andrei de la echipa lui Bontea și Brigita de la Scărlătescu au fost desemnați să împartă concurenților condimentele. Concurenții au  fost obligați să gătească cu următoarele ingrediente:

Mădălina Cafadaru - flori de lavandă, Paco - leurdă, Lina - curry gold elephant, Andrei - piri-piri, Mădălina(soția lui Nosfe) - boabe de tonca, Gabi - asmațui, Adrian - galgant, Gigi - piper lung, Flori - cuișoare, Tobi - scorțișoară, Brigite - cardamom, Carmen - cajun. 

Fiecare concurent a trebuit să-și gândească rețeta astfel încât ingredientul impus să fie evidențiat în produsul preparat. 

Eliminare Chefi la Cuțite 31 octombrie 2022. Tanti Lina a ieșit din concurs. Punctajele obținute

 

Adrian, cuțitul de aur al lui Scărlătescu - 14 puncte 

Andrei - 14 puncte

Gabi - 12 puncte

Mădălina Cafadaru - 15 puncte

Paco - 12 puncte

Carmen - 15 puncte 

Tobi - 7 puncte

Flori - 11 puncte 

Titus - 15 puncte (marea surpriză a serii)

Mădălina(soția lui Nosfe) - 13 puncte

Brigite - 15 puncte 

Gigi - 11 puncte

Tanti Lina - eliminată cu 5 puncte 

"Cum să faci risotto cu curry? E îngrozitor. Doamne ferește. Eu i-am dat două puncte. Nu a funcționat deloc" a spus Cătălin Scărlătescu.

"Am greșit condimentul. Nu mai merg în bucătărie că mi-e rușine. Mă duc acasă. Eu am căzut în seara asta!" a spus tanti Lina care în cele din urmă, rugată de Scărlătescu, s-a dus în bucătărie. 

"Pentru mine este o favoare. Am ajuns până în battle-ul 6, am luat și polonicul de aur!" a spus mama Lina după ce a părăsit concursul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel