Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Eliminare Chefi la Cuțite 25 octombrie. Cuțitul de aur a părăsit concursul cu patru puncte
WhatsApp
Concurentul care a plecat azi de la Chefi la Cuțite a făcut una dintre cele mai slabe farfurii din toate sezoanele. Aceasta a primit doar patru puncte, notă minimă de la cei doi bucătari șefi (Scărlătescu și Bontea) și două puncte de la Florin Dumitrescu. 

Echipele celor trei bucătari șefi la de Chefi la Cuțite au avut ca temă marți seara tocănița. Nu a fost o temă aleasă întâmplător: jurații de azi, cei care vor decide învingătorii sunt romii din formația lui Damian Drăghici & Brothers. 

Nu a fost însă o tocană la liber, cum s-ar zice, ci bucătarii au fost nevoiți să își dea între ei carnea din care să facă tocana. Sorin Bontea a fost cel care a răspuns corect la ghicitoarea Ginei Pistol, astfel că el a decis cui împarte carnea. Astfel, lui Florin Dumitrescu i-a dat să facă tocană din carnea de mistreț, Cătălin Scărlătescu a avut carne de vită, iar Bontea a păstrat pentru el carnea de iepure. O decizie surprinzătoare, având în vedere că în familiile de romi nu se consumă carne de iepure, existând credința că iepurele aduce noroc și nu trebuie mâncat.

A fost o luptă foarte strânsă între cele trei echipe, scorul final arătând din plin acest lucru. De această dată s-a acordat un număr total de 10 voturi, nu 11 ca de obicei, iar învingătoare a fost echipa lui Florin Dumitrescu, romii apreciind tocănița din carne de mistreț cu mămăliguță. Scorul a fost următorul: Dumitrescu a obținut patru farfurii, Scărlătescu trei farfurii, iar Bontea trei farfurii.

Având în vedere acest rezultat, la duel au intrat concurenții din echipele lui Bontea și Scărlătescu, în timp ce echipa lui Dumitrescu a privit detașată de pe margine.

Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea a fost eliminat cu doar patru puncte

 

La duel, Gina Pistol a început din nou cu o ghicitoare. De această dată, concurenții au fost obligați să gătească un preparat cu ciuperci. Deși putea părea un preparat care se gătește ușor, lucrurile nu au fost prea roz pentru concurenți. 

Dezamăgirea a fost totală: Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea a părăsit concursul cu doar patru puncte, un minimum absolut pentru un cuțit de aur. Din câte se pare, acesta nu a gătit bine farfuria, neavând deloc ciuperci în farfurie și mușchiul de vită nu a fost deloc gătit bine.

Dezamăgirea lui Sorin Ilieș i s-a putut citi pe față: 

5. -imagine fara descriere- (sorin-ilies-chefi-la-cutite-eliminat.jpg)

"Am crezut că una dintre farfuriile alea de 15 puncte ești tu, dar ai avut o farfurie nasoală. Dacă trei chefi îți spun că e nasol, înseamnă că a fost chiar nasoală. Ai venit cu un mușchi obosit și cu o salată... care nu avea ciuperci," a spus Sorin Bontea, care a fost foarte dezamăgit de faptul că și-a pierdut atât de devreme cuțitul de aur. 

 

Chefi la Cuțite 25 octombrie. Rezultatele complete ale serii 

 

Iată rezultatele serii:

Eliminat Sorin Ilieș, Cuțitul de Aur al lui Sorin Bontea  cu  4 puncte 

Paco - 11 puncte

Andrei Mihalcea - 10 puncte

Adrian (Cuțitul de Aur de la Scărlătescu) - 15 puncte

Gigi (de la Bontea) - 12 puncte 

Arminia (de la Bontea) - 11 puncte

Brigita (de la Bontea) - 15 puncte 

Titus - 11 puncte

Gabi Manciu - 12 puncte

Carmen - 6 puncte 

Lina - 9 puncte 

Mădălina - 9 puncte 

Pentru cei mai puțini familiarizați cu echipele iată numele concurenților și fotografiile lor:

Echipa lui Cătălin Scărlătescu sezon 2022 

2. -imagine fara descriere- (echipa-lui-catalin-scarlatescu-2022.jpg)

 

Echipa lui Florin Dumitrescu Chefi la Cuțite 2022

3. -imagine fara descriere- (echpa-florin-dumitrescu.jpg)

Echipa lui Sorin Bontea Chefi la Cuțite 2022:

4. -imagine fara descriere- (echipa-lui-sorin-bontea-chefi-la-cutite-2022.jpg)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel