Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Eliminare Chefi la Cuțite 22 noiembrie 2022. Dumitrescu și-a folosit amuleta pentru a-l păstra în concurs
WhatsApp
Marți, 22 noiembrie 2022, la Chefi la Cuțite a avut loc o nouă eliminare. Battle-ul a fost un eșec total, iar unui concurent i s-a făcut rău. 

Ediția de marți, de la Chefi la Cuțite i-a pus în mare dificultate pe concurenții celor trei echipe. Chef Florin Bontea și-a folosit o amuletă care impunea tuturor celor din echipele adverse să vorbească în versuri. În cazul în care unul dintre concurenți uita să vorbească în versuri, echipa era blocată timp de un minut, astfel că nici unul dintre concurenți nu mai avea voie să atingă nimic.

Folosirea rimelor a blocat total comunicarea între coechipieri și între chefi și echipele lor. Singurul care și-a putut vedea liniștit de treabă mai departe a fost chef Sorin Bontea, cel care a folosit amuleta. 

Fiindcă jurații care dau notele la battle sunt patiseri, echipele au avut de gătit trei preparate pe o singură farfurie, dar toate să conțină aluat. Toți cei trei bucătari șefi s-au gândit ca fel principal să facă mușchi de vită Wellington, numai că în cămară erau doar trei mușchi de vită, astfel că nu le-ar fi ajuns. Cătălin Scărlătescu s-a răzgândit și a zis că va găti miel, lăsându-le mușchiul de vită celorlalte echipe.

 

Chefi la Cuțite 22 noiembrie 2022

Pentru echipa lui Cătălin Scărlătescu totul a fost o catastrofă la această probă: plăcinta gătită de lady Nosfe a fost crudă, iar mușchiul Wellington făcut de Cătălin, cuțitul de aur al echipei a fost un fiasco total: acesta s-a dezintegrat și nu era nici prea bine gătit. Lucrurile au stat ceva mai bine la echipa lui Florin Dumitrescu, acolo unde concurenții par să-și fi făcut bine treaba. La Bontea a fost haos generalizat, chiar dacă nu a avut handicapul de a nu putea comunica. Mușchiul de vită a fost atât de crud scos din cuptor, încât sângele încă se scurgea pe farfurie la momentul montării.

2. -imagine fara descriere- (chefi-la-cutite-22-noiembrie-2022-catalin-scarlatescu.JPG)

Florin Dumitrescu a fost foarte dezamăgit de Manciu, cel care nu a fost în stare să prăjească corect foie gras-ul. Mai mult decât atât, pentru că Dumitrescu era obligat de amuleta lui Bontea să folosească versuri, Manciu a părut chiar că-l ignoră complet. 

După ce s-a terminat proba si concurenții pregăteau farfuriile pe bandă, lui Titus i s-a făcut rău. Acesta a fost luat în primire imediat de un medic aflat în platou. Acestuia îi tremurau mâinile și nu se putea ține pe picioare.

"Sper să nu ajungem la duel și să fiu nevoit să gătesc azi, iar din cauza stării de rău să nu reușesc să fac o farfurie bună," a spus Titus în timp ce primea îngrijiri medicale. 

Battle-ul a fost în cele din urmă câștigat de Sorin Bontea care a obținut 6 farfurii, urmat de Florin Dumitrescu care a obținut 4 farfurii. Echipa lui Scărlătescu, așa cum era de așteptat, nu a obținut nici măcar o farfurie. 

Așadar, la duel intră echipele lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlatescu. Cel din urmă se află într-o situație foarte complicată pentru că mai are doar trei concurenți, iar o eventuală eliminare i-ar face munca în echipă pentru restul etapelor rămase una infernală. 

Chefi la Cuțite 22 noiembrie 2022. Duelul deserturilor

Tema duelului din această seară la Chefi la Cuțite este desertul. Concurenții trebuie să gătească un desert bazat pe ciocolată. 

Clasamentul la duel din această seară:

Lady Nosfe - 11 puncte

Brigita - 12 puncte 

Oxy - 15 puncte 

Adi - 12 puncte 

Raluca - 14 puncte 

Mădălina -12 puncte 

Manciu a fost eliminat din concurs cu 5 puncte.

"Manciule, era beton armat ce-ai făcut tu! Nu se putea mânca așa ceva!"

"Au mai plecat și alții, cuțite de aur, nu-mi pare rău că plec acasă. Nu mă smiorcăi, nu plâng ", a spus Manciu când a aflat că trebuie să plece acasă.

"E de nemâncat ce-a făcut Manciu. N-am mai dat așa note proaste în concurs, dar ce-a făcut el nu se putea mânca. Era un bloc de ciocolată, nu se spărgea nici cu cuțitul," a spus Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu și-a folosit în cele din urmă amuleta care i-a permis lui Manciu să rămână în concurs.

"Nu-l pot lăsa să plece, a ținut echipa în spate alături de Oxy și Raluca. Pentru ei trei am păstrat această amuletă. Dacă nu aveam această amuletă, ar fi plecat ca ultima gâscă," a spus Florin Dumitrescu. 

Au mai rămas două battle-uri din această ediție Chefi la Cuțite, iar finala va fi pe 1 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel