Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Eliminare Chefi la Cuțite 19 octombrie. Preparatul care a fost dezamăgirea sezonului, până acum
WhatsApp
Miercuri, 19 octombrie 2022, a avut loc cel de-al doilea battle din noul sezon Chefi la Cuțite. Jurații au fost însă dezamăgiți de un preparat, pentru care au dat nota minimă. 

Battle-ul de miercuri seară de la Chefi la Cuțite a fost câștigat de echipa lui chef Florin Dumitrescu, care i-a surclasat pe Bontea și Scărlătescu în mod clar: echipa lui Dumitrescu a obținut câte șapte farfurii, în timp ce echipele lui Bontea și Scărlătescu le-au împărțit "frățește", câte două farfurii. 

La battle, cei trei chefi au fost nevoiți să gătească fiecare cu câte un ingredient vedetă: astfel, Florin Dumitrescu a gătit cu foiță de aur, Sorin Bontea cu trufe, iar Cătălin Scărlătescu cu caviar. Preparatele finale au fost jurizate de concurenții de la showul TV "Dancing on ice".

Pentru Sorin Bontea, desfășurarea probei a fost una de coșmar, concurenții săi nereușind să facă mare lucru. Preparatul nu a ieșit deloc cum și l-a dorit celebrul bucătar. Acesta a fost sigur că echipa sa va intra la duel. Chiar și în aceste condiții, a reușit să obțină două farfurii. 

Maria Florina Stan a fost eliminată de la Chefi la Cuțite, miercuri, 19 octombrie 2022

 

Maria Florina Stan a fost eliminată după ce a gătit spaghete cu chifteluțe, care nu au fost deloc pe placul chefilor. De altfel și cealaltă concurentă, din echipa lui Sorin Bontea, alături de care a jucat practic eliminarea, a gătit tot chifteluțe. Cele în spaghete, nu le-au plăcut însă bucătarilor șefi de la Chefi la Cuțite, obținând un total de doar patru puncte, iar farfuria lui Carmen, șapte puncte. 

2. -imagine fara descriere- (chefi-la-cutite-eliminare-19-octombrie.jpg)

Maria nu era totuși un bucătar profesionist, ci lucra la un service auto din Slobozia.  

"Trebuie să trăim prezentul pentru că mâine nu știm ce va fi, nu știm dacă vom mai fi peste o jumătate de oră. Am fost fericită pentru că m-am aflat aici, unde mi-am dorit, la Chefi la Cuțite. Vă mulțumesc din tot sufletul pentru că mi s-a îndeplinit visul. Au fost plusuri peste plusuri, au fost sentimente pe care nu le-am mai trăit până acum și le-am experimentat," a declarat aceasta după eliminare. 

Tuturor colegilor din echipă le-a părut rău de eliminarea Mariei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel