Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elena Udrea, infectată cu COVID-19. A aflat cu o zi înainte de termenul din dosarul în care este vizată
WhatsApp
Elena Udrea s-a îmbolnăvit de coronavirus și a aflat acest lucru cu o zi înainte de termenul în dosarul în care este cercetată finanţarea campaniei electorale din 2009.

Conform unor surse judiciare, Elena Udrea a aflat joi seară că s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Rezultatul a venit cu o zi înainte de termenul în dosarul în care este cercetată finanţarea campaniei electorale din 2009.

Elena Udrea, la data faptelor ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost trimisă în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în 2017, pentru instigare la luare de mită și spălare a banilor, alături de alții.

„În cursul anului 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, au fost colectate sume de bani provenite din infracţiuni de corupţie, delapidare şi evaziune fiscală care au fost folosite, ulterior, pentru plata unor servicii prestate în campania electorală. Legătura dintre persoanele care obţineau banii pe cale nelegală şi prestatorii de servicii legate de campanie era realizată de inculpata Udrea Elena Gabriela. Aceasta conducea un staff de campanie informal al unuia dintre candidaţi şi, din această poziţie, coordona atât achiziţiile de servicii de campanie, cât şi persoanele care au acţionat ca intermediari pentru plăţile realizate, astfel încât sumele de bani să ajungă la societăţile prestatoare", arăta la vremea respectivă DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel