Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elena Lasconi dezvăluie cât e salariul de primar: "La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute!"
WhatsApp
Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel, a mărturisit că are în prezent are un salariu mult mai mic decât atunci când lucra la PRO TV.  

Chiar dacă îi place ce face, Elena Lasconi are ca primar un salariu mult mai mic decât avea la PRO TV și a spus totul într-o emisiune. 

Mai mult, ea a dezvăluit că cel mai mult îi place să oficiliazeze căsătorii, acesta a fost și motivul pentru care a acceptat să se reîntoarcă în televiziune, pentru o emisiune specifică, chiar dacă a fost criticată de locuitorii orașului Câmpulung, care i-au reproșat că nu mai are timp să se ocupe de Primărie, scrie DCNews.

Elena Lasconi face parte acum din cadrul noii emisiuni care se difuzează la Pro TV, din 7 septembrie, și care se numește "Căsătoriți pe nevăzute" și joacă rolul de ofițer al Stării Civile în show-ul matrimonial care este cel mai urmărit experiment social al momentului.

Ce salariu primarul Elena Lasconi

 

"Am 9000 de lei salariul de primăriță. E multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în Primărie și mă înjură toți.

Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când eram la PRO TV? Când mă duceam să vorbesc la eveniment? În 40 de minute. Și nu mă înjura nimeni.

Vreau să fac un fel de Vegas din Câmpulung Muscel! Să vină oamenii din toată lumea să se căsătorească la noi, pentru că avem locuri de poveste!", a dezvăluit Elena Lasconi, în emisiunea "La Măruță".

Elena Lasconi și-a dat demisia de la PRO TV după 25 de ani

 

Elena Lasconi și-a dat demisia de la PRO TV, după 25 de ani. Decizia ei a venit la începutul anului 2020, atunci când a lăsat succesul de la TV pentru fotoliul de primar la Câmpulung Muscel.

„25 de ani la PROTV în 6 minute. Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu.

Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România”, a scris atunci Elena Lasconi, pe contul de Facebook.

Astfel, fosta prezentatoare a Ştirilor Pro TV, candidatul USR pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Muscel, spunea că "a vrut să schimbe viaţa oamenilor în bine".

"Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor în bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria. Putem schimba România începând chiar cu un oraş mic, precum Câmpulung”, spunea atunci Elena Lasconi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel