Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Durere fără margini. El e omul de afaceri care a murit strivit de tractor. "Drum lin către îngeri"
WhatsApp
Prietenii deplâng moartea lui Sergiu, omul de afaceri din Târgu Ocna care a pierit strivit de tractor. 

Familia și prietenii deplâng moartea fulgerătoare a lui Sergiu, afaceristul de 34 de ani din Tâgu Ocna care a murit strivit de tractor. Mai multe mesaje emoționate au post postate pe pagina de Facebook a omului de afaceri. 

"Sergiu, pe 24 iunie împreună am dat de mâncare la acest urs, împreună am fost de ai vândut unul din tractoare, împreună am făcut poze și vorbeai pe video cu cei dragi de acasă, mai bine le vindeci pe toate...acum ai plecat dintre noi...si ai tai ce-i dragi acasă. Pentru noi ești și vei rămâne în gândurile si in sufletele noastre, sa ai drum lin către îngeri și sa ne veghezi de unde vei fi. Te iubim Sergiu.", este doar unul din mesajele de pe contul de socializare al bărbatului.

sergiu-om-de-afaceri-targu-ocna-tractor

Cum s-a întâmplat nenorocirea

 

Bărbatul de 34 de ani s-a răsturnat cu tractorul pe o stradă din Târgu Ocna. Din primele verificări, se pare că tractorul ar fi derapat în timp ce cobora o pantă cu o înclinație peste 45 de grade. 

"La data de 3 august, în jurul orei 19.00, polițiștii din Târgu Ocna au fost sesizați prin 112, de un bărbat de 43 de ani, despre faptul că, pe strada Gălean, la baza unei pante cu înclinație de peste 45 de grade, se află răsturnat un tractor fără cabină, iar lângă acesta se află o persoană de sex masculin, care nu mai prezintă semne vitale. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a identificat cadavrul unui bărbat de 34 de ani. Din primele verificări, s-a stabilit că tractorul ar fi coborât pe o pantă cu o înclinație de peste 45 de grade și la un moment dat ar fi derapat. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării autopsiei. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal de poliție Cătălina Păduraru, potrivit bzbc.ro.

sergiu-om-de-afaceri-targu-ocna-tractor-2

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel